De ani de zile, face pe mesagerul lui Eros fara a se lasa prins in mrejele lui. Dar iata ca platosa craiului de la Antena 1 a fost strapunsa de farmecele suavei Elena Gheorghe, fiica de preot, care i-a cam luat mintile. Atit de rau, incit Mircea Radu a schimbat pina si formatul propriei emisiuni pentru a o cunoaste pe fosta solista a trupei "Mandinga", aflam din revista Story.
Ceva i-a scapat din vedere, insa, Cupidonului autohton, si anume ca Elena este mult prea indragostita de iubitul ei pentru a mai raspunde avansurilor zecilor de macho man care-i fac ochi dulci. Dupa ce a parasit trupa "Mandinga", lansindu-se intr-o cariera solo, si dupa o schimbare de look remarcabila, Elena Gheorghe a devenit una dintre cele mai rivnite soliste. A pus pe jar o suita de barbati celebri, printre care ii amintim pe Bogdan Lobont si Alexandru Erbasu. Mai nou, pe lista cuceririlor se inscrie si Mircea Radu. Vedeta Antenei 1 tinjea de mult dupa nurlia solista latino, dar toate incercarile de a o cunoaste personal, fara a bate la ochi, au esuat, iar singura modalitate a fost aceea de a o aduce la el in emisiune. Si nu oricum! A ajuns pina la a modifica formatul emisiunii sale, numai pentru a putea sa o invite sa cinte in platou, in conditiile in care, pina atunci, nici un alt artist nu avusese aceasta onoare.

A sperat sa si-o apropie cu acest gest, dar Elena nu s-a lasat impresionata de declaratiile lui Mircea Radu. Se aude, in culisele emisiunii, ca Mircea s-a comportat ca un adolescent indragostit, sorbind-o din ochi si laudindu-i necontenit calitatile vocale si de dansatoare. Solista s-a declarat magulita de romantismul lui, insa ramine fidela iubitului ei, Cornel Ene, trombonistul trupei sale de instrumentisti, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste de pe vremea cind faceau parte din formatia "Mandinga". Se pare ca, in ciuda multiplelor tentative de cucerire, faptuite de barbati celebri, Cornel Ene nu este gelos. De altfel, cei doi s-au mutat recent impreuna, iar relatia lor pare mai solida ca niciodata, in pofida donjuanilor care-i dau tircoale apetisantei cintarete.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.