George Tal si `Maimutica` lui, Daniela Gyorfi, vor spune in sfirsit un `Da` hotarit la inceputul lunii septembrie. Locatia aleasa va fi restaurantul chinezesc `Asia`, unde Daniela spune ca se gaseste cea mai buna mincare din tot Bucurestiul.
Ziua aleasa pentru cununie de cei doi indragostiti va fi cea de miercuri, iar la petrecere nu vor exista manelisti, ci doar un DJ `cu muzica buna`. George si Daniela vor opta pentru niste verighete `cit se poate de late pe care le vom achizitiona, probabil, din strainatate`. La capitolul vestimentatie, cea care se va ocupa de imaginea cintaretei va fi designerul Laura Olteanu care-i va pregati Danielei o tinuta mai mult decit sexy, dar totul ramine deocamdata la stadiul de surpriza.

`Nu vreau sa dezvalui mai multe amanunte despre tinuta mea, insa pot spune ca toti cei care ma vor vedea vor ramine uluiti. Dar din partea mea ma poate lua George si-n sutien si chiloti. Nu conteaza. Importanti sintem doar noi. Rochia creata de Laura va fi doar pentru cununia civila, pentru ca cea religioasa o voi face dupa ce voi afla ca sint insarcinata si sper ca asta sa se intimple cit mai curind!`- marturiseste Daniela. Sintem convinsi ca tinuta va fi una speciala, insa nu putem sa nu ne intrebam: de data aceasta va purta Daniela chiloti?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.