Saturindu-se ca toata lumea sa-l considere un Don Juan autohton, interesat doar de femeile celebre din Romnia, Alexandru Erbasu s-a gindit ca e timpul sa-si gaseasca o iubita mai... altfel.
Prezent pe litoral, unde este vazut in tot feluri de cluburi, brunetul nu mai alearga dupa aventuri, ci incearca sa cucereasca o domnisoara desteapta si pe picioarele ei. E drept ca a cochetat si cu Maria Marinescu, pe care a intilnit-o acolo, dar le-a promis apropiatilor ca va sti sa iubeasca si va uimi lumea cu noua lui schimbare. Intentioneaza sa se apuce mai serios de afaceri, iar cu noua partenera sa stea mai mult decit o luna, doua, sa nu mai fie doar o aventura. Prin locurile unde se invirte el, nu credem ca va gasi vreo domnisoara serioasa, asa ca va trebui sa se reorienteze catre alte destinatii. Cine stie, poate auzim ca Erbasu Jr. s-a insurat cu o intelectuala. Greu de crezut, dar, mai stii?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.