Teo, cunoscuta moderatoare de la PRO TV, s-a suparat pe Minodora, dupa ce artista a refuzat sa participe la emisiunea sa de marti seara.

Contactata telefonic de echipa lui Teo, pentru a fi invitata la emisiunea cu pricina, Minodora a incercat sa le explice ca trece printr-un moment destul de greu si ca ar prefera sa nu participe la emisiunea in care urma sa se discute despre ruptura dintre ea si Catalin Arabu.

Se pare ca Teo a luat ca pe un afront personal refuzul Minodorei, declarand, in direct: "Minodora, eu am rating cu sau fara tine!". Artista a spus insa ca nu ar fi dorit sa se faca rating pe suferinta ei, nicidecum ca emisiunea lui Teo nu ar avea audienta fara prezenta ei. Suparata de refuz, Teo a sunat-o pe artista sa-i ceara numarul de telefon al lui Catalin, pentru a-l invita in emisiune. "A fost o discutie scurta, s-a prezentat, mi-a cerut numarul de telefon, dupa care mi-a spus la revedere", a povestit Minodora. Pana la aceasta discutie, ele erau prietene.

Catalin, agresiv si infidel?

Ruptura dintre Minodora si Catalin s-a produs pe 24 februarie, cu doar cateva zile inainte de ziua de nastere a artistei. Cu toate ca au fost impreuna cinci ani, in ultima perioada, relatia celor doi se racise suficient de mult, incat Minodora sa-i spuna "pas" iubitului sau. Gurile rele sustin insa ca agresivitatea si infidelitatea lui Catalin ar fi impins-o pe solista sa rupa relatia. Cei doi au declarat ca nu mai exista cale de intoarcere si ca nu vor reveni asupra deciziei luate. Mai mult decat atat, Catalin spune ca si-a scos si tatuajul de pe piept cu "Dora For Ever". Invitata in garsoniera lui Maruta, Minodora a avut parte de o surpriza neplacuta, un telefon in direct de la Catalin. Acesta a declarat ca "normal ca inca o mai iubesc", in vreme ce Minodora a spus, cu lacrimi in ochi, si vizibil indignata: "Nu-l mai iubesc asa cum l-am iubit".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.