LifeStar 9 Iulie 2007 01:38
Turistii care au ales sa faca plaja, sambata dupa-amiaza, la "Rex", in Mamaia, au avut prilejul sa o admire pe Monica Columbeanu, din ce in ce mai slaba, dar si pe micuta Irina, scoasa pentru prima oara la mare de taticul ei.

Monica si Irinel s-au rasfatat la soare, atat timp cat bona s-a ocupat de fetita, dar s-au si jucat cu Irina in valurile marii. Fara nici o inhibitie, ei au acceptat sa pozeze pentru toti fotoreporterii aflati pe plaja celui mai select hotel din Mamaia.

Insotiti de bona micutei, cei doi indragostiti excentrici si-au facut aparitia pe plaja hotelului "Rex" putin dupa ora 15.00. Cea mai mediatizata familie din Romania vrea sa arate astfel ca se poate petrece vacanta si pe litoralul romanesc. Imbracati adecvat litoralului , Monica si Irinel Columbeanu au pasit zambind pe nisip si dupa ce si-au inchiriat sezlonguri, s-au jucat si s-au bucurat din plin de soare.

Micuta Irina "a atins" Marea Neagra ajutata de mama ei, sub privirile atente ale tatalui. Parintii fetitei de sapte luni au reusit si sa retraiasca clipele de iubire din anii trecuti, cand aproape in fiecare sfarsit de saptamana petreceau pe plaja din Mamaia, gratie bonei ce a preluat-o pe Irina sub o umbrela.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.