LifeStar 9 Iulie 2007 01:36
Dupa o relatie de peste zece ani, Sanda Ladosi si sotul sau, omul de afaceri Stefan Tache, s-au cununat ieri religios la Biserica Sfantul Spiridon Vechi din Capitala. Imediat dupa nunta celor doi, a avut loc botezul baietelului cuplului, Bogdan Ioan Stefan, in varsta de doar cinci luni.

Cununia civila a avut loc in preajma Pastelui, in mare secret, iar acum Sanda si-a dorit sa faca nunta si botezul in aceeasi zi. "Pentru mine mult mai important este botezul", a declarat solista, care a fost mult mai emotionata atunci cand si-a crestinat fiul decat la propria nunta. De altfel, Sanda nici nu s-a imbracat in rochie de mireasa, ea optand pentru o tinuta eleganta, foarte decoltata, cumparata de la Milano.

Ceremonia religioasa a durat aproximativ 40 de minute, timp in care micutul Bogdan a dormit in masina Sandei , un Audi cu care aceasta a venit. Cuplul a avut nasi pentru fiecare eveniment in parte: nunta si botez. Cei doi insuratei au dorit ca Sfantul Ilie sa le fie protector al casniciei, dat fiind faptul ca s-au casatorit in preajma acestei sarbatori religioase. La randul sau, micutul Bogdan a primit la botez alte doua nume de sfinti: Stefan si Ioan, el fiind imbracat intr-un trusou primit cadou de la o prietena a Sandei din Spania.

Dupa ceremonia de la Biserica Sfantul Spiridon Vechi, toti invitatii au plecat spre Crowne Plaza, unde cantareata a pus la cale o petrecere cu zane, spiridusi si multa inghetata intr-un decor de poveste, presarat cu baloane, confeti, jucarii de plus si personaje din poveste. Musafirii au fost asteptati cu dulciuri felurite, preparate de un maestru bucatar, fructe si acadele. Printre colegii care au venit sa ii ureze Sandei "Casa de piatra" s-au numarat Iuliana Marciuc si Romica Tociu, care a adus la petrecerea de dupa eveniment un tort imens de inghetata.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.