LifeStar 9 Iulie 2007 23:37
Vedetele si-au dorit intotdeauna sa fie la moda, iar cele mai indraznete dintre ele si-au adaugat un plus de personalitate prin tatuajele pe care si le-au inscriptionat pe corp.

Campioana e Catrinel Menghia, care i-a facut sotului ei, Massimo Brambati, cea mai frumoasa declaratie, purtand in jurul taliei un tatuaj cu mesajul "Massimo per sempre". Oana Zavoranu, Ana Maria Prodan si Giulia, ex-Candy, sunt si ele fane ale desenelor pe piele, pe care le poarta cu mandrie.

Locul 1 - Catrinel, mesaj de amor in bikini

Fotomodelul international Catrinel Menghia este posesoarea celui mai sexy si nonconformist tatuaj din show-biz. Ea si-a tatuat o declaratie de dragoste pentru sotul sau, Massimo Brambati, impresar de fotbal al agentiei italiene GEA World, anul trecut, la putin timp dupa ce s-au cunoscut. Spectaculosul tatuaj de pe abdomen nu lasa loc de nici o indoiala in ceea ce priveste dragostea pe care Catrinel i-o poarta sotului ei: "Massimo per sempre" ("Massimo pentru totdeauna") e inscriptionat, cu litere italice, pe abdomen, aproape de zona intima. Frumoasa ieseanca, in varsta de 22 de ani, si-a dezvaluit pentru prima oara ineditul desen intr-un pictorial pe care l-a realizat anul trecut in revista "Maxim". "Pe verigheta mea scrie Massimo, pe abdomen scrie Massimo si chiar in inima mea scrie Massimo. Pentru el, nimic nu este prea mult", a declarat Catrinel.

Locul 2 - Oana are trei desene tribale

Fiind una dintre cele mai nonconformiste vedete, Oana isi poarta cu mandrie cele trei tatuaje: cate unul pe fiecare brat si unul in zona lombara. Zavoranu se declara foarte multumita de tatuajele sale, toate trei modele tribale si, desi s-a zvonit ca ar vrea sa si le scoata, actrita nu are nicun gand in acest sens. "A fost dureros, insa baba sufera la frumusete", ne-a spus Oana. "Cel mai tare m-a durut cand mi-am facut bratara cu spini, care inconjoara bratul, pentru ca pielea e sensibila".

Locul 3 - Ana Maria poarta broscute pe corp

Prezentatoarea postului Romantica, Ana Maria Prodan, si-a facut primul tatuaj la 19 ani. In afara de cele doua desene de pe bratul drept, "Steaua lui David" si codul de bare, Ana mai are tatuate cateva broaste pe abdomen si pe spate. "Mi-am tatuat broaste pentru ca am crescut pe malul Dunarii si ele au fost primele mele jucarii. In plus, intr-o viata anterioara, am fost broasca", ne-a spus celebra impresara de fotbal. Ea este hotarata ca in fiecare an sa-si mai tatueze un astfel de animalut.

Locul 4 - Giulia s-a certat cu iubitul din cauza tatuajelor

Pentru Giulia tatuajele reprezinta o adevarata pasiune si abia a asteptat varsta majoratului pentru a se putea tatua. Acum, la 22 de ani, cantareata are deja patru tatuaje - doua modele tribale, un scorpion pe incheietura mainii stangi si un inger pe umarul drept. "Este destul de dureros, dar n-am ce face. Tatuajele inseamna mult pentru mine", a spus solista. Acest capriciu a reprezentat, la inceput, un motiv de cearta intre Giulia si prietenul sau, fotbalistul Costin Manea, care nu impartaseste si nici nu apreciaza foarte tare pasiunea iubitei sale.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.