LifeStar 9 Iulie 2007 23:11
Ieri, intr-un cadru festiv, primarul sectorului 2, Neculai Ontanu a oficiat, in calitate de ofiter de stare civila, casatoria dintre Codrut Eugen Keghes si Elena Laura Ioan.
Vedeta postului Prima Tv, Codrut Eugen Keghes, s-a remarcat prin aparitiile sale sub numele de "Catalin Dezbracatu". Nasii sai au fost familia Mihai Gainusa, care au dorit sa fie alaturi de tinara pereche cind au rostit, cu emotie, traditionalul "Da". Dupa oficierea casatoriei, edilul sectorului 2 le-a dat celor doi o icoana de argint care sa-i apere si sa le protejeze destinul si viata de acum in colo. Printre rudele si prietenii celor doi s-au remarcat o serie de personalitati ale televiziunii Prima Tv care au asistat la tot ceremonialul, dupa care s-au grabit sa-i felicite si sa le ureze "Casa de piatra" si "La multi ani". In cursul serii de duminica, noua familie Keghes si invitatii sai s-au intilnit la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Bucuresti pentru a petrece citeva ore de neuitat.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.