LifeStar 9 Iulie 2007 23:10
In ultima vreme, Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac nu si-au mai vorbit nici macar la telefon, cel putin de cind s-a auzit despre divort. Designerul a preferat sa-si ia o vacanta si sa plece pe Litoralul romanesc, departe de ochii presei si ai celor care vor sa stie mai multe despre relatia cu fiul lui Ion Tiriac, in timp ce proaspatul mire a ales Monte Carlo.

Aici are si o casa si este vazut, tot mai des, la tot felul de cafenele de pe acolo. De altfel, cei doi indragostiti nu prea au locuit in aceeasi casa, pe parcursul celor trei luni de casnicie. El a preferat apartamentul din Dorobanti, iar ea casa parintilor sai. Doar doua saptamini au fost sub acelasi acoperis, cind s-au aflat intr-o scurta vacanta. Zilele acestea, va incepe procesul de divort dintre fiul magnatului Ion Tiriac si fiica actritei Ioana Pavelescu. Avocatii celor doua tabere s-au intilnit, deja, la sfirsitul saptaminii trecute, iar luni sau marti vor incepe demersurile legale. Pentru unii nu pare sa constituie o surpriza separarea celor doi, tinind cont de rapiditatea cu care a fost facuta cununia civila. Sa nu uitam ca Maria aparea singura la tot felul de manifestari mondene, iar sotul ei prefera Occidentul sau cluburi de prin Capitala.

Nu va exista un partaj, creatoarea de moda neavind pretentii financiare. Sa nu uitam ca in cele trei luni, cit au fost impreuna, nu au putut acumula o avere comuna. Ion Ion nu era atit de bogat pe cit spera cea care viseaza la statutul de creator de moda. Avea o renta lunara data de tatal sau, care, in ultima vreme, deranjat de faptul ca fiul sau nu facea nimic, nu i-a mai dat bani de cheltuiala. Prieteni de-ai celor doi sustin ca juniorul si-a dat seama din prima luna de casatorie ca Maria nu este femeia linga care vrea sa imbatrineasca, dar a sperat ca o va iubi si se vor intelege. Din pacate, nu a fost sa fie asa, iar, acum, cei doi divorteaza, surclasind alte vedete care au avut o viata scurta de cuplu.

Tiriac vrea sa-si dezmosteneasca fiul, daca nu se apuca de afaceri

Seniorul Tiriac a avut o discutie telefonica dura cu fiul sau si i-a zis acestuia ca, daca nu se implica in afacerile familiei, il va dezmosteni. Cel putin, asa sustin amicii omului de afaceri. Atit Ion Ion, cit si Maria vor veni, la inceputul saptaminii, in Bucuresti, pentru a demara procesul. Putem spune ca pentru creatoarea de moda, cunoscuta mai degraba ca iubita citorva barbati celebri din Romania, cum ar fi Boby Paunescu, Cristi Chivu, Tudor Vasile, separarea de Ion Ion este un nou esec sentimental. La rindul sau, juniorul a demonstrat inca o data ca nu se ridica deloc la valoarea tatalui sau, din niciun punct de vedere. La cum au decurs lucrurile intre cei doi, este clar ca nu vor ramine prieteni dupa divort.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.