LifeStar 6 Iulie 2007 01:40
Aflat la Sibiu, cu preselectia "Dansez pentru tine", Victor Slav a avut un accident care, din fericire, nu s-a lasat cu urmari grave.
Ca sa-i incurajeze pe concurentii care se intrec in a dansa... filantropic, Victor Slav a invitat-o pe iubita lui, Anda Adam, la o demonstratie de vals vienez. "S-a intimplat foarte repede, - spune accidentatul - eu dansam cu Anda, apoi am invitat-o la dans pe Dana (Rogoz, n.red.) si, dintr-o data, ne-am impiedicat si am cazut, amindoi, pe piciorul meu. Tot incidentul asta mi-a amintit de saptaminile cind ma antrenam la `Dansez pentru tine`, de cit de greu era sa ajungi sa faci un dans perfect, cite dureri si cite ore de munca implica asta. Acum sint bine, imi pare insa rau ca nu am putut dansa mai mult alaturi de concurenti..." Asta e, Victoras, se mai intimpla, cind schimbi partenera pe nepusa masa. In orice caz, vindecarea destul de rapida a "meteorologului" de la Pro TV se datoreaza, in primul rind, grijii materne cu care l-a doftoricit iubita sa, Anda. Ramine, totusi, o nelamurire: oare, dansurile astea nu se desfasurau, cumva, pe Podul Minciunilor?


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.