LifeStar 5 Iulie 2007 01:50
Primul barbat din viata Adelinei Elisei era cu 15 ani mai in varsta decat ea si prieten cu capitanul echipei nationale de fotbal!

CANCAN a descoperit povestea nestiuta pana acum a noii iubite a lui Cristi Chivu, Adelina Elisei, si o dezvaluie, azi, in exclusivitate!
Actualmente prezentatoare la Antena 3, frumoasa moldoveanca de 25 de ani a fost "Miss Piatra-Neamt", inainte sa se transfere la Scoala Centrala din Bucuresti, si "Miss Popularitate" la un concurs national! Pana sa devina iubita lui Chivu, Adelina a mai fost implicata in doua relatii. Primul barbat din viata ei era cu 15 ani mai in varsta, fiind prieten cu actualul ei iubit, Cristi Chivu, iar al doilea a avut un tragic accident in Germania.

Tatal ei a aflat despre relatie din CANCAN

Adelina provine din Piatra- Neamt. Pana la varsta de 16 ani a invatat acolo la Liceul de Informatica. In clasa a X-a s-a transferat la Scoala Centrala din Bucuresti, la o clasa cu predare in limba franceza. A locuit o vreme la sora ei mai mare, Manuela, care s-a stabilit in Capitala, dupa ce fusese studenta la Facultatea de Matematica. In 2001, Adelina a absolvit Scoala Centrala si s-a inscris la Universitatea "Mediapro", Facultatea de Jurnalism. Parintii au ajutat-o sa-si cumpere o locuinta pe Aleea Bucsenesti, in zona Mall Plaza din Militari.

Reporterii nostri au vorbit ieri cu tatal Adelinei, Gheorghe Elisei. Acesta aflase ieri-dimineata despre noul iubit al fiicei lui, dupa ce a citit dezvaluirile din CANCAN: "Stiu de la dumneavoastra din ziar ca Adelina e cu Cristi. Azi, am citit! Nici mie, nici sotiei mele nu ne-a spus nimic! Oricum, Adelina are 25 de ani si am convingerea ca stie ce e mai bine pentru ea. Noi nu putem sa-i dictam cu cine sa fie!" Mama Adelinei se afla internata in spital, unde a suferit ieri o interventie chirurgicala deosebit de complicata, dupa ce, in urma cu doi ani, medicii i-au extirpat un rinichi. "N-am avut timp sa vorbesc azi cu Adelina despre relatia ei, pentru ca sotia mea a fost operata si fiica mea m-a intrebat doar "Cum se simte mami?"", ne-a marturisit Gheorghe Elisei. In ce-l priveste pe Chivu, acesta ne-a spus ca "daca Adelinei ii place, atunci e ok! Nu-l cunosc, dar am incredere in alegerea ei". Altfel, Gheorghe Elisei ne-a mai declarat ca este "mandru" de fiicele lui atat de Adelina, cat si de Manuela: "Au fost doua fete cuminti, care nu ne-au facut niciodata probleme si au invatat foarte bine". In ce priveste fostele iubiri ale fiicei lui, Gheorghe Elisei are lacat la gura: "Nu va pot spune eu, daca nu vrea Adelina?"


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.