LifeStar 5 Iulie 2007 01:43
Mihai Ogasanu si-a vazut visul cu ochii. Dupa o colaborare foarte buna cu Penny Ford, solista trupei SNAP, un alt artist de renume international l-a remarcat pe compozitorul roman. Justin Timberlake l-a adus pe Mihai in studioul lui din Anglia, pentru o colaborare pe termen lung.

De cativa ani, renumele muzicii romanesti a capatat contur, o data cu succesele pieselor promovate de artistii romani in afara granitelor tarii. Rivalitatea de notorietate dintre doi cunoscuti compozitori, Marius Moga si Mihai Ogasanu, s-a concretizat insa prin reusita melodiilor compuse de cei doi si ajunse, in scurt timp, hituri.

Solisti consacrati le datoreaza acestora succesul, cariera lor fiind relansata in cazuri precum Loredana, Morandi, Anda Adam, Cream si multi alti artisti care au apelat la ajutorul compozitorilor romani. Hiturile lui Mihai Ogasanu au rupt gura targului, iar interpretarea Loredanei a urcat-o rapid pe diva in topuri, cu melodii precum "Ziga-zaga" sau "Lele". si pentru ca talentul tanarului compozitor nu mai avea nevoie decat de o recunoastere internationala, confirmarea a venit tocmai din Anglia, acolo unde Ogasanu si-a stabilit de ceva vreme resedinta. El si-a mutat studioul in Marea Britanie, iar de putin timp, Penny Ford, solista celebrei trupe SNAP, pioniera a muzicii tehno a anilor 90, a fost cea care a dispus de compozitiile talentatului roman. Mihai a decis sa paraseasca scena showbiz-ului romanesc, satul de carcotasii ce nu i-au acordat credit in tot acest rastimp. Iar daca in Romania nu sunt recunoscute la justa lor valoare adevaratele talente, Mihai a preferat sa plece din Bucuresti, lasand in urma hituri pe banda. Maiestria lui artistica a fost insa remarcata de celebrul artist pop Justin Timberlake, cel pentru care Ogasanu lucreaza acum.

Fiul unui actor renumit

Virgil Ogasanu s-a nascut la 17 iunie 1940, la Turnu Severin. Actor de renume angajat din 1965 la Teatrul Bulandra, apreciat pentru talentul lui, a repurtat mari succese cu roluri in "Turandot", "Mizantropul", Menajeria de sticla", "Moartea unui comisvoiajor".

Fabrica de hituri

Studioul lui Justin, cel in care s-au nascut piesele de pe ultimul album al Madonnei, este ca si casa din Anglia a lui Mihai. El este cel care participa alaturi de alti colaboratori ai lui Timberlake la fabricarea de hituri. Succesul poate veni si departe de tara, asa cum a demonstrat Mihai Ogasanu, care promite si alte colaborari internationale cu artisti consacrati.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.