LifeStar 5 Iulie 2007 01:41
"Regina muzicii lautaresti" sufera de dureri infioratoare de coloana, din cauza carora a fost nevoita sa-si anuleze mai multe concerte. Ea a apelat la un medic specialist, care a lucrat in Armata Sovietica.
De cativa ani, Cornelia Catanga are dureri mari de coloana care, intre timp, s-au agravat si, acum, aproape ca nici nu-si mai poate desfasura activitatea muzicala. "Abia mai pot sta pe tocuri, iar, dupa ce cant mai mult stand in picioare, trebuie sa ma descalt. Ma dor spatele, ceafa, coloana. Sper sa nu ajung la cutit", spune interpreta, ingrozita de gandul ca ar trebui sa se opereze. impinsa de la spate si de nasii sai, Catanga a apelat la medicul Gheorghe Pavelescu, in speranta unui tratament eficient. Doctorul, care a lucrat cativa ani in armata sovietica, a asigura-t-o pe cantareata ca nu este nevoie de interventie chirurgicala, dar ca trebuie sa evite miscarile bruste, sa renunte la tocuri si sa faca sedinte de presopunctura.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.