LifeStar 5 Iulie 2007 01:39
La varsta de 5 luni, Irina Columbeanu are antrenor personal de inot.

Micuta face cate doua sedinte pe saptamana, care se desfasoara la piscina de la resedinta de la Izvorani. De programul pentru care Irinel a scos din buzunar peste 10.000 de euro se bucura si Monica, in varsta de 20 de ani, care invata sa inoate impreuna cu fiica sa.

Desi Irina are numai 5 luni, parintii sai au inceput deja sa se preocupe de dezvoltarea fizica si intelectuala a micutei, incercand deja sa o educe intr-un spirit sanatos. Saptamana aceasta, mostenitoarea imperiului Columbeanu a inceput lectiile de inot, cu un profesor particular, pentru ca fizicul ei sa se dezvolte cat mai armonios. "Irina a facut, pana acum, doua sedinte, si s-a comportat foarte bine in timpul antrenamentului. La inceput a plans putin, insa a inceput sa-i placa", ne-a declarat tatal ei.

Micuta ia cate doua lectii de inot pe saptamana, care se desfasoara chiar la resedinta lor de la Izvorani, iar o sedinta dureaza intre 45 si 60 de minute. Pentru acest program, care a fost achizitionat de la o celebra firma de profil din Romania, Columbeanu scoate din buzunar peste 10.000 euro pe an, ceea ce inseamna circa 100 euro sedinta. Initial, prima oferta pe care au gasit-o a fost una extrem de scumpa, de 20.000 euro.

Monica e foarte incantata de felul in care se comporta fiica sa in timpul lectiilor de inot si s-a gandit sa profite de faptul ca instructorul vine la ei acasa, pentru a invata si ea sa inoate. "in sfarsit, anul acesta, voi putea si eu sa merg la mare si sa inot", a spus doamna Columbeanu, care abia asteapta sa puna in practica ceea ce a invatat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.