LifeStar 4 Iulie 2007 01:57
Dana Savuica vrea sa joace rolul "Mamei Zina" in filmul care va fi realizat dupa cartea biografica scrisa de "Nasul" Radu Moraru.

Frumoasa prezentatoare TV este dispusa sa poarte lentile de contact albastre pentru a fi cat mai credibila, dar spune ca nu si-ar dori sa puna in scena si tumultuoasa viata amoroasa a Zinei Dumitrescu.

Zina Dumitrescu va fi in curand subiect de roman si de film, dupa ce realizatorul B1 TV Radu Moraru s-a hotarat sa transpuna in proza trecutul spectaculos al Mamei Zina. incantata de acest proiect, celebra creatoare de moda si-a dat acordul fara sa ezite si asteapta cu nerabdare sa se gaseasca in librarii si sa se priveasca pe marile ecrane. Exista insa o mare problema, pe care Mama Zina a anuntat-o cu ceva timp in urma, in direct la "Agentul VIP": "Castingul se va organiza abia in toamna, in octombrie, dar este foarte greu sa gasesc actrita potrivita care sa ma interpreteze pe mine in tinerete. Nu este usor sa gasesti o femeie blonda, cu par lung si cu temperament vulcanic ca al meu. intre 16 si 30 de ani ma va interpreta o actrita, pana la 50 o alta, dupa care voi juca eu", a povestit aceasta. Constienta ca succesul in modelling i-l datoreaza Zinei, frumoasa Dana Savuica s-a aratat incantata sa devina copia la indigo a celebrei creatoare. "Eu o admir mult pe Mama Zina si as fi flatata sa ma aleaga pe mine. Ne leaga amintiri foarte placute si o relatie de prietenie extraordinara. As fi dispusa sa renunt la ochii mei caprui si sa-mi pun lentile de contact albastre pentru a fi cat mai credibila", ne-a marturisit prezentatoarea emisiunii "Jurnal intim", de la Euforia TV. Dana Savuica nu este insa la fel de incantata sa traiasca, nici macar in film, viata amoroasa a Zinei Dumitrescu: "Eu sunt mai cuminte de felul meu, m-am maritat de tanara si, slava Domnului, am iubit un singur barbat. Din pacate, mama Zina a suferit mult in dragoste, a fost inselata si amagita", a spus Dana.

La a treia casnicie

Nascuta pe 16 iunie 1936, Zina Dumitrescu a trait intens si a iubit la fel. S-a casatorit la 19 ani, cu regizorul Marin Negreanu, insa relatia s-a stins dupa 14 ani. Zina si-a refacut viata alaturi de avocatul Nicolae Radulescu Botica, de care a divortat insa dupa 12 ani de casnicie, pentru ca l-a prins in pat cu alta femeie. Ultimul barbat din viata creatoarei este Constantin Dumitrescu, profesor universitar, cu care e de 25 ani.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.