LifeStar 4 Iulie 2007 01:56
Faptul ca a renuntat la imaginea sexy i-a daunat Cristinei. Aceasta nu se mai bucura de succesul de odinioara, cand posterele ei incendiare se aflau in camera oricarui adolescent.
Pentru a evita sa semene cu fosta colega de trupa, Andreea Banica, Cristina Rus a renuntat la machiajul strident, la fustele scurte, dar si la bluzele decoltate. Aceasta schimbare nu a avut insa efectul scontat, fanii de gen masculin fiind dezamagiti de noua infatisare a blondei. Organizatorii de concerte sunt incantati de faptul ca ea este in stare sa sustina un concert live, insa si-ar dori sa revina la imaginea care a consacrat-o, pentru a atrage cat mai multi spectatori. in plus, acestia sunt nemultumiti si de prezenta scenica a Cristinei, care, de la un timp, nici nu mai danseaza. Pana si posterele de promovare o infatiseaza intr-o tinuta de profesoara.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.