LifeStar 4 Iulie 2007 01:55
Alergica la praf, cantareata nu se uita la bani cand vine vorba de intretinerea luxosului automobil, Porsche Cayenne. Lesko este o clienta fidela a spalatoriilor auto de lux, pe care le viziteaza zilnic.

Desi greu de crezut, Anna Lesko are si alte cheltuieli in afara celor destinate hainelor, cosmeticelor si a bijuteriilor. intretinerea masinii de lux pe care artista o detine ii scoate acesteia lunar din buzunar o suma semnificativa. Basarabeanca, devenita faimoasa in Romania mai ales datorita relatiei cu Irinel Columbeanu, cu care s-a iubit timp de 8 ani, s-a ales de pe urma celebrului miliardar cu o masina ale carei costuri de intretinere depasesc de cateva ori salariul minim pe economie al unui roman.

Anna i-a 'incins' pe mecanicii auto

Anna prefera sa isi rasfete masina de lux la spalatorie. Ea nu suporta mizeria care se aduna pe caroseria frumosului bolid in urma ploii si nici mirosul greu din interiorul automobilului. Chiar daca acest lucru necesita timp din partea senzualei soliste, Anna nu uita sa mearga zilnic la spalatorie pentru luciul binemeritat al masinii. Curatenia automobilului reprezinta confortul pentru care solista este dispusa sa aloce sume consistente. si accesoriile de interior sunt o reala pasiune pentru frumoasa Lesko, banii cheltuiti pe odorizante, in special pe cele cu miros de brad, servetele umede si lichid pentru parbriz situandu-se in jurul sumei de 1.000 de euro. O suma cam mare chiar si pentru o artista, avand in vedere onorariul de doar 800 de euro pentru un concert. Tot acest ritual pe care artista il face pentru masina ei a devenit, in timp, un adevarat hobby. Ana a invatat, in urma accidentului in care a fost implicata, fara vina ei ce-i drept, sa-si aprecieze mai mult masina de lux. Dependenta ei fata de bolid a resimtit-o acut in perioada in care a fost nevoita sa mearga cu taxiul.

A revenit in trafic

Anna Lesko a fost implicata, in urma cu o luna, intr-un accident in urma caruia a tras o sperietura zdravana. Dansatoarele i-au fost atunci alaturi, ajutand-o pe partenera lor de scena sa depaseasca teama de a se afla in trafic. Aflata pe Calea Victoriei, la semafor, masina solistei a fost lovita frontal de un automobil ce se afla in depasire in intersectie, pe culoarea rosie.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.