LifeStar 4 Iulie 2007 01:48
Daca pe plan profesional lucrurile ii merg din ce in ce mai bine, Mihai Traistariu si-a gasit linistea, de patru luni, si pe plan personal.

A trecut de stadiul aventurilor de-o noapte, a iubirilor de-o vara sau a relatiilor pasagere. Pe iubita sa o cheama Ioana si are planuri serioase cu ea. Idila dintre cintaret si bruna ardeleanca de 27 de ani a debutat in urma cu sase ani. Dupa doar trei luni de amor, cei doi s-au despartit fara a avea un motiv anume. Au mai tinut legatura, intilnindu-se intimplator, o data sau de doua ori pe an. Pentru ca ramine mereu in relatii bune cu fostele, Mihai a invitat-o la inceputul anului, sa-l insoteasca la un concert in Malta. "Acolo s-a infiripat din nou iubirea intre noi. Imi place ca imi seamana. Este simpla, naturala, normala, un om obisnuit, fara figuri in cap, foarte modesta, vorbareata, vesela, populara. Eu am tras de ea. Imi ramasese o nostalgie pentru fata cu care m-am inteles cel mai bine. Cu toate prietenele mele m-am certat, dar cu Ioana niciodata. Este o fire calma si blinda, ca mine, asa... Nu imi face nicio observatie, nicio critica, nu imi spune de ce ai facut nu stiu ce. Este o relatie perfecta si mie asta imi trebuie: liniste. De aceea o si iau cu mine peste tot. Faptul ca am avut o relatie in trecut ne ajuta pe amindoi." - ne-a povestit Traistariu. In ceea ce priveste vacanta, el isi va duce iubita cinci zile la Paris in luna august, iar in septembrie si-a rezervat deja bilete pentru o excursie de opt zile in Egipt.

Ea vrea o fetita, iar Mihai un baiat

De cind este ancorat in aceasta poveste de dragoste, solistul nu a mai fost tentat de fane si de propunerile lor incitante. "Niciodata nu m-am gindit sa o insel. Nici o fana nu mi-a cazut cu tronc. Daca vine vreo admiratoare innebunita (ca mai sint din astea, chiar si maritate, mai obraznice, mai nesimtite) si-mi face propuneri indecente, o refuz. Acum, pentru ca sint mereu cu Ioana, nu prea se mai intimpla, pentru ca o vad pe ea si renunta. Ioana este ca un bodyguard." - ne-a declarat amuzat Mihai. Desi are doar 28 de ani, Traistariu considera ca s-a maturizat si se gindeste deja la urmasi. "Ne facem planuri in ceea ce priveste copiii. Ea vrea fata, eu baiat. Oricum, relatia este oficiala. Am senzatia ca m-am maturizat si ca trebuie sa ma asez la casa mea, sa imi intemeiez o familie. Nu stiu cum e cu copii, dar mie imi plac mult. Cred ca Ioana este cea mai potrivita sa fie sotia mea. Sint convins ca pe ea am s-o cer de nevasta cind o sa vina momentul. Oricum, copil de la ea vreau, asta e clar. Vreau sa am multi copii: vreo patru-cinci!" - ne-a detaliat solistul planurile sale.

Traistariu a mai fost la un pas de a deveni tata

In urma cu sapte ani, Mihai a fost amenintat ca va deveni parinte, pe nepusa masa. Era vorba despre o aventura de-o noapte, cu o fana, care sustinea ca ramasese insarcinata cu el. Cum a iesit cintaretul din aceasta poveste, ne-a spus chiar el: "S-a intimplat demult, dar nici macar nu stiu daca povestea era adevarata. Era infiata in Timisoara si avea 17 ani. M-am intilnit cu ea la un hotel din Oradea, dupa un concert. Peste doua luni, m-a sunat ca e insarcinata. Nu am crezut-o, pentru ca folosisem prezervativ. Am rupt orice legatura cu ea. Pina la urma, m-a sunat mama ei si mi-a zis sa stau linistit, ca fata a facut avort. Asa ca nu mai am nicio problema.'


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.