LifeStar 3 Iulie 2007 01:49
De departe poate fi vazut faptul ca Dan Negru este unul dintre cei mai buni prezentatori tv. in ciuda faptului ca-si doreste foarte mult un copil, vedeta a recunoscut, intr-un interviu acordat revistei soc, ca ar vrea sa aiba aventuri cu femei frumoase ca: Marin, Andreea Banica, Zavoranu, Barladeanu si Moni.

Privitor la surprizele pe care le pregateste publicului, Dan Negru a dezvaluit faptul ca pregateste telespectatorilor o emisiune care-i va soca pe multi, cu un format nou, legata de masini... foarte scumpe, dar si foarte ieftine. intrebat cum se descurca cu viata de familist, vedeta tv a declarat ca nu a simtit o diferenta foarte mare, avand in vedere faptul ca sunt impreuna de multi ani. Acesta a spus ca secretul bucuriei si al implinirii este acela ca sunt un cuplu normal si incearca sa duca o viata. Dan nu a confirmat zvonurile conform carora sotia sa Codruta ar fi insarcinata. "Nu am ajuns in momentul asta. Dar il asteptam (...) O familie poate fi implinita doar in preajma unor copii".

Dan Negru a dezvaluit insa fapul ca inca primeste scrisori si e-mailuri de la fane, chiar daca nu neaparat amorezate. "Nu sunt si n-am fost niciodata un fante, un sex simbol. Candva am fost nominalizat la o categorie de premii. Ceva de genul cel mai sexi prezentator. A fost groaznic. Am fost tinta ironiilor tuturor prietenilor mei vreo doua luni." Pus sa aleaga intre Monica Columbeanu, Simona Patruleasa, Monica Barladeanu (Dean), Andreea Marin si Andreea Banica, Negru a declarat "Sunt formidabile toate in egala masura. Sincer, le-as lua pe toate. Fara sa mai stau pe ganduri. Monicai Columbeanu i-as cere sa ma plimbe cu barca pe Snagov, cu Monica Barladeanu m-as uita la filme americane sa-mi povesteasca barfe de pe acolo, Andreea Marin mi-ar face surprize saptamanal si pe Banica as pune-o sa danseze non stop. As fi barbatul cel mai invidiat".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.