LifeStar 3 Iulie 2007 01:44
Se pare ca micuta Cleopatra Stratan s-a nascut sub o stea norocoasa.

Nici n-a invatat bine sa vorbeasca si a ajuns pe scena muzicala, unde anima cu mult talent show-uri cu casa inchisa. A urcat in topurile muzicale cu "Ghita" si cu greu a putut fi detronata. Iar cintecele ei au trecut de mult granitele tarii care a adoptat-o si a lansat-o. De la Stockholm pina la Atena si de la New York la Tokyo, toata lumea, cu mic cu mare, ii asculta si-i fredoneaza melodiile. Iar acum, micuta basarabeanca este curtata asiduu de toate televiziunile, relateaza revista Story. Acum un an, Cleopatra Stratan intra in forta in showbizzul romanesc cu "Ghita". Avea doar trei ani cind ridica sali intregi in picioare si a cistigat de trei ori "Discul de Diamant" pentru cele mai multe albume vindute. O mica mare vedeta la o virsta extrem de frageda, in care mai-marii show-bizzului au vazut o mina de aur, numai buna de exploatat, drept care au inceput s-o asalteze cu oferte care mai de care mai tentante. Numai ca tatal, Pavel Stratan, se pare ca nu s-a lasat deloc impresionat de sumele uriase care i-au fost oferite de cei care o doreau pe fiica sa fie intr-un spectacol, fie intr-o emisiune tv sau pe podiumul de moda. Acuzat deseori de presa ca o exploateaza pe micuta Cleo, tatal-impresiar declina orice propunere de colaborare care crede ca ar putea-o solicita prea mult.

Negocieri avansate cu Pro TV

Cu toate acestea, stafful PRO TV a insistat si a reusit sa obtina din partea lui un acord de principiu, Pavel Stratan acceptind cu multe retineri sa citeasca scenariul unui film serial, in care Cleopatra ar avea rolul principal. Un proiect amplu si de durata, de pe urma caruia toate partile ar avea mult de cistigat, atit pe plan mediatic, cit si pe plan financiar. Tocmai de aceea tatal vedetei de patru ani a cerut timp de gindire pina in toamna, cind Pro TV-ul isi va lansa grila de toamna. De fapt, au fost mai multe imprejurari care l-au determinat pe Stratan sa nu refuze din start propunerea Pro Tv. In primul rind, mai marii trustului l-au asigurat ca, fiind vorba de un serial, filmarile nu se vor desfasura intr-un ritm alert, iar micuta Cleo nu va fi solicitata mai mult decit este cazul.

"Are chemare spre actorie si spre pictura"

Si in al doilea rind, si cel mai important, se pare ca talentele Cleopatrei nu se limiteaza doar la cintat: "Am descoperit la Cleopatra ca are o chemare spre a actorie si spre pictura, ceea ce mi-a dat niste idei, pe care la un moment dat o sa le pun in aplicare", a spus Pavel Stratan plin de mindrie. Dar pina atunci, fanii de pretutindeni ai Cleopatrei continua sa-i asculte muzica si sa-i vizioneze noul videoclip, "Numar pin` la unu", care este o continuare a lui "Ghita". De altfel, hitul "Ghita" a depasit de mult granitele tarii, ajungind pina si in topurile din Japonia, unde, chiar daca are si o varianta in limba engleza, este preferat si fredonat in varianta originala. Cit despre cariera de "actrita" a Cleopatrei, ramine sa comentam, daca va fi cazul, in toamna. Deocamdata, e vacanta iar micuta se va bucura din plin de ea ca orice copil de virsta ei, alaturi de familie.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.