LifeStar 3 Iulie 2007 01:41
Dupa aproape zece ani de "asteptare" Oana si-a vazut implinit visul cu ochii. "Molipsit" de la asociatul sau, Costel Dutu care se va casatori cu aleasa inimii sale, Cristina, prietena de suflet a Oanei, Viorel Lis i-a cerut in sfirsit mina iubitei sale.
Totul s-a petrecut ieri, la o piscina din buricul Bucurestiului, unul dintre locurile preferate de relaxare ale Oanei, intre o portie de plaja, o baie in jacuzzi, doua sucuri reci si o puzderie de saruturi. "Eu am programat lucrurile importante legate de femei odata la 12 ani. De prima sotie m-am despartit dupa 12 ani de casatorie, iar de a doua tot la fel. Ei bine, acum m-am gindit sa nu mai astept inca doi ani pina se vor face alti 12 ani de cind sintem impreuna si s-o cer pe Oana acum. Ca nu vreau s-o scap din mina", glumeste fostul primar al Capitalei.

Un prim "cadouas" pe care Viorel Lis i l-a facut viitoarei sale sotii a fost un costum de baie de culoarea singelui, "impodibit" cu 2 diamante veritabile pe slip, cu care blonda si-a imbogatit colectia sa formata din 50 de bucati. La rindul sau, Oana, s-a hotarit sa-i faca un dar neasteptat iubitului sau. "Pentru ca a vindut un teren, voi primi drept cadou de la iubita mea un Mercedes. Peste doua saptamini vom pleca in Germania unde-l vom achizitiona, iar apoi in Spania la tatal Oanei. Si daca tot sintem acolo, o voi duce pe Oana la Palma de Mallorca, un loc pe care vrea sa-l vada si speram sa ne intoarcem si cu verighetele", marturiseste Lis. Cum cununia civila va avea loc "in cel mai scurt timp posibil", cei doi amorezi isi cauta nasi pe masura. Aviz amatorilor!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.