LifeStar 2 Iulie 2007 22:50
Monica Barladeanu se enumera printre vecinii care se plang de petrecerile galagioane ale celebrei mostenitoare a lantului hotelier Hilton.

Romanca, in varsta de 29 de ani, a jucat deja in mai multe productii americane si a calcat de doua ori covorul rosu de la Cannes. Ea are si un agent care merita toti banii: Darryl Marshak, fostul agent al lui Di Caprio.

Momentan, ea locuieste intr-o luxoasa vila, in West Hollywood, pe King's Road, aleasa de iubitul sau, Bobby Paunescu. Ea a declarat despre vecina ei, Paris, ca este uneori simpatica, insa de cele mai multe ori de nesuferit.

In comparatie cu alti vecini selecti, ca Sandra Bullock sau Cameron Diaz, Paris este recunoscuta in cartier pentru numeroasele petreceri pe care le organizeaza.

In ciuda faptului ca este foarte ocupata, Monica a gasit timp si pentru a se intretine prin miscare. Ajunsa in America, ea a ales sa practice yoga si pilates.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.