Joi seara clientii Clubului Bavaria din Capitala au fost martorii unui show erotic pe cinste oferit de Laura Andresan si colega ei, Iana.

De asemenea, doua prezentari de costume de baie, respectiv lenjerie intima, precum si un mini-recital Grasu XXL si Laura au incins atmosfera. si toate acestea, pentru o campanie umanitara sustinuta de gazda reality-show-ului "Interzis" de la B1 TV.

Poate nu va vine sa credeti, dar Laura Andresan face mult mai mult decat un show erotic, cateva poze sexy in reviste dedicate barbatilor sau emisiuni despre viata ei. Vedeta, celebra pentru nonconformismul ei, s-a implicat intr-o campanie umanitara de ajutorare a unei tinere bolnave de leucemie. Numele celei pentru care Laura si cativa prieteni de-ai ei se lupta este Liliana Georgescu (31 de ani).

Ea are nevoie de 100.000 € pentru transplantul de maduva, o interventie dificila, dar cu sanse certe de reusita, fara de care nu poate supravietui. Banii stransi din vanzarea biletelor la spectacolul oferit de Laura Andresan, Iana si Grasu XXL, joi seara in Club Bavaria, vor fi donati pentru aceasta cauza.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.