Un jurnalist american de televiziune a incercat sa dea foc, in direct, scriptului unei stiri in semn de protest pentru ca a fost obligata sa-si deschida emisiunea cu Paris Hilton, potrivit BBC News.

Coprezentatorul emisiunii Morning Joe de la MSNBC, Mika Brzezinski, a refuzat sa citeasca o stire despre eliberarea din inchisoare a mostenitoarei imperiului Hilton inaintea unor informatii din Irak, informeaza NewsIn.

"Urasc stirea si nu cred ca ar trebui sa fie deschiderea noastra", a spus prezentatoarea inainte de a rupe scriptul si a incerca sa-i dea foc.

Pe parcursul show-ului, Brzezinski a refuzat sa citeasca stirea si, intr-un final, a facut bucati scriptul. "Nu cred ca trebuie sa dam aceasta stire, cel putin nu ca prima stire a unui buletin, intr-o zi ca asta", a spus ea.

Coprezentatorul sau si producatorii show-ului au continuat sa o intarate, cu imagini cu Paris Hilton surprinse marti, la iesirea vedetei din inchisoare, ce au rulat in emisiune in timp ce Brzezinski statea cu capul in maini.

Versiunea editata a protestului jurnalistei a fost vizionata de mai mult de 250.000 de ori pe site-ul YouTube.

In primul interviu pe care l-a acordat unui post de televiziune dupa iesirea din inchisoare, Hilton a spus, in emisiunea Larry King Live de la CNN, ca viata in inchisoare a schimbat-o si ca vrea sa se dedice pe viitor actelor caritabile. Emisiunea lui Larry King a fost vizionata de peste trei milioane de telespectatori, doar in SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.