Desi a tras sfori sa prezinte Festivalul Callatis, alaturi de Dan Negru, Simona Patruleasa nu a primit unda verde din partea sefilor sai de la Antena 1.

In ultima vreme, Simona Patruleasa se loveste din ce in ce mai des de refuzuri din partea oficialilor Antenei 1. Deoarece considera ca are potential, ea isi doreste sa aiba si alte activitati in cadrul trustului, in afara de pupitrul stirilor sportive. Astfel, imediat ce a aflat ca Festivalul Callatis va fi transmis de postul la care ea lucreaza, aceasta s-a autopropus ca si co-prezentatoare, alaturi de Dan Negru.

Nu mica i-a fost mirarea Simonei cand a fost refuzata, in locul ei fiind preferata principala sa rivala de la stirile sportive, Adelina Elisei. Sunt zvonuri in randul colegilor, care nu prea o simpatizeaza, ca Adelina ar urma sa-i ia locul si la principalul jurnal. Aceasta nu e prima data cand Simonei i se intoarce spatele. Anul trecut, ea a ravnit la un rol in telenovelele "Secretul Mariei si "Vocea inimii", insa Valeriu Lazarov, producatorul serialelor, nu a fost impresionat de insistentele sale.

Adelina Elisei este onorata sa prezinte, anul acesta, Festivalul Callatis alaturi de Dan Negru. Pentru ea, aceasta experienta este o adevarata provocare, avand in vedere ca nu a mai prezentat nici un spectacol pana acum.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.