Dupa ce l-a pierdut pe Ion Ion Tiriac in favoarea Mariei Marinescu, o vreme, Ileana Lazariuc n-a mai fost interesata de fostul iubit.
Acum, cind a vazut ca nu prea iese in oras cu tinara lui sotie, fiica Anastasiei Lazariuc a inceput sa spere la inima juniorului. Are de gind ca, pina in toamna, sa incerce sa-l recucereasca si sa-l desparta de Maria.

Prieteni de-ai Ilenei sustin ca le-a destainuit acestora ca nu crede ca Ion Ion va sta multa vreme cu actuala sotie. Daca ne gindim ca Maria apare la toate evenimentele mai mult solo si nu arata ca o femeie indragostita, e clar ca sperantele Ilenei sint intemeiate. Ramine de vazut daca va reusi sa fie alaturi de barbatul pe care il iubeste inca si daca acesta se va desparti de sotie, pentru a fi alaturi de ea. Pina una, alta, tinerii casatoriti nu par a avea o relatie tocmai normala.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.