Suparat ca iubita a refuzat sa faca amor cu el din motive numai de ea stiute, imparatul manelelor Adrian Minune si-a iesit din minti si a tras cu pistolul trei focuri de arma chiar in apartamentul acesteia din Pitesti.

Ulterior, cei doi amorezi s-au impacat, manelistul declarindu-i Simonei iubirea sa eterna si luindu-si angajamentul ca nu se va mai purta niciodata urit. In noaptea de duminica spre luni locuitorii Pitestiului s-au trezit speriati cind au auzit focuri de arma. Nu, nu e vorba de vreo tragedie, ci doar de faptul ca ros de gelozie pentru ca amanta sa Simona nu voia cu nici un chip sa faca dragoste cu el, Adrian Minune s-a enervat peste masura si s-a hotarit sa-i dea acesteia o lectie. Ce-i drept lectia a fost de neuitat, pentru ca imparatul manelelor a ales o cale mai putin ortodoxa: a tras trei focuri de arma chiar in casa nefericitei. Speriata din calea afara, Simona a sunat disperata la postul de televiziune ProTV, dar redactorii de noapte au crezut ca e o simpla gluma. In disperare de cauza, domnita cu parul balai a dat telefon la OTV, iar dupa numai citeva ore, isi spunea pasul in fata unei tinere ziariste, trezita din somn care incerca cu toate puterile sa nu piarda nici un cuvintel din povestea de dragoste ascunsa de ochii lumii dintre marele Adrian Minune si un fotomodel de exceptie. Printre suspine, Simona declara sus si tare ca s-a saturat de toate nebuniile iubitului sau si ca s-a hotarit sa-si vada numai si numai de viata ei, incercind sa-l uite pe cel cu care a impartit si bune si rele nu mai putin de 14 ani.

"E invidioasa pe familia lui"

Desi in mod normal ar fi trebuit sa fie suparata pe "barbatul" ei, Cati, "sotia" oficiala a lui Adrian Minune (n.n. manelistul nu este casatorit legal cu nici una dintre cele doua femei) si mama celor trei copii ai sai sustine ca ea nu stie nimic si in plus, are si un alibi greu de desfiintat: ea si Adrian au fost impreuna in seara incidentului la o terasa unde au s-au distrat pina in zori. Contactata telefonic, Cati ne-a marturisit: "Nu ma priveste pe mine ce s-a intimplat dar stiu un singur lucru: barbatul meu nu e in stare sa faca asa ceva. Adrian e cel mai bun om din lumea asta si, in plus, e un artist, nu unul care trage cu pistolul. Avem 15 ani de cind sintem impreuna, trei copii si niciodata Adi n-a facut ceva de care sa ne fie frica. Cred ca toata nebunia a pornit de la faptul ca Ea a aflat ca noi vom face nunta pe 6 septembrie si e invidioasa pe familia lui". Femeia din umbra lui Adrian Minune mai sustine ca "stiam de Simona si orice barbat are cite o amanta, asa ca n-am de ce sa-mi fac probleme pentru ca tot acasa se intoarce. Pe mine nu ma deranjeaza, atit timp cit eu sint nevasta lui. Cred ca pe ea, o femeie de duzina ar trebui s-o doara".

S-au impacat!

La rindul sau, Simona sustine cu tarie ca la ea era "altarul" unde venea Adi Minune sa se relaxeze si sa uite de toate problemele si, mai mult de atit, imparatul manelelor a cerut-o de nevasta si pe ea de citeva ori. "Am fost cu soacra-mea la Adeline si mi-am luat rochie de vreo trei ori", marturiseste Simona, care refuza sa mai dea vreo declaratie presei pe motiv ca "sint foarte obosita si trebuie sa ma adun". Ba mai mult, ca sa-i arate cit de mult o iubeste, cu citeva luni in urma, Adrian i-a cumparat fostului fotomodel un superb Mercedes E220, dar apartamentul in care locuieste domnisoara este luat pe numele manelistului. Fara nici o urma de regret, imparatul manelelor afirma ca a tras cele 3 focuri cu pistol cu aer comprimat, dar ca totul a fost mai mult o gluma si nimeni n-are de ce sa-si faca probleme. La inchiderea editiei, Adrian si Simona au lasat la o parte geloziile nefondate si s-au impacat. Ramine de vazut pe care dintre cele doua femei o va alege Adrian sa-i fie imparateasa.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.