Paris Hilton a fost eliberata din inchisoare, dupa trei saptamini petrecute intr-un centru de detentie din Los Angeles, unde si-a ispasit pedeapsa primita pentru ca a incalcat restrictiile eliberarii conditionate si s-a urcat la volan desi avea permisul suspendat.
Paris Hilton va avea prima aparitie in public si va acorda primul interviu dupa eliberarea conditionata din inchisoare lui Larry King, celebrul jurnalist al postului de televiziune american CNN. Purtatorul de cuvint al emisiunii "Larry King Live", Bridge Leininger, a declarat ca starleta va fi prezenta in platou, astazi. Leininger a mai mentionat ca starleta nu va primi nici un ban pentru interviul acordat, pentru ca emisiunea "Larry King Live" nu obisnuieste sa-si plateasca invitatii. Postul de televiziune NBC fusese de acord sa plateasca suma de un milion de dolari pentru primul interviu pe care il va acorda Paris Hilton dupa ce va iesi din inchisoare, insa initiativa nu s-a mai concretizat. Drumul lui Hilton spre inchisoare a inceput pe 7 septembrie anul trecut, cind a fost surprinsa in stare de ebrietate la volanul masinii. Starleta si-a recunoscut vinovatia si a fost condamnata la trei ani de supraveghere judiciara. In lunile care au urmat, Paris a fost surprinsa de doua ori la volanul masinii, desi permisul sau de conducere a fost suspendat odata cu condamnarea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.