Familia Columbeanu este din ce in ce mai preocupata de dezvoltarea fizica si intelectuala a Irinei. In virsta de cinci luni, fetita miliardarului este deja familiarizata cu muzica clasica si cu limbile straine.
"In fiecare zi asculta cd-uri cu exercitii de franceza, germana, engleza sau spaniola pentru incepatori. Cind doarme, asculta Mozart, cind se trezeste asculta limbi straine sau povesti clasice, in limba romana. Datorita Irinei, am aflat si eu de unde vine Cenusareasa: de la faptul ca acea fata, toata noaptea se incalzea in cenusa. Le-am invatat pe de rost. Stiu Cenusareasa, cuvint cu cuvint. Irina mai asculta si Liiceanu, de exemplu, 'Declaratie de iubire>>. Asta, pentru ca vreau sa auda tot timpul cuvinte, nu pentru ca vreau sa inteleaga ceva. "- ne-a povestit Monica. Pentru ca Irina sa nu mosteneasca inaltimea lui Irinel, sotii Columbeanu au decis ca micuta sa inceapa si lectii de inot pentru o dezvoltare armonioasa a corpului. "Mi se par cam scumpe. Peste 20.000 de euro pe an. Noi asteptam si alte propuneri. Cautam neaparat pe cineva care sa o invete pe Irina sa faca aclimatizarea in apa. Imi place sa dau banii pe care ii merita o anumita activitate,nu sa exagerez, pentru ca nu e cazul. De ce? Doar pentru ca are Iri multi bani? " - sustine doamna Columbeanu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.