Maimuta Mimo sau Bimbo cum au botezat-o producatorii de la "Ciao, Darwin", ii da mari batai de cap lui Dan Negru. Inca de la primele filmari vedeta Antenei 1 a fost atacata de animal. Dresorul l-a sfatuit pe Dan Negru ca la urmatoarea intalnire cu Mimo sa aiba in mana cateva bomboane. in prima editie "Ciao, Darwin 4" a acestui sezon, in ciuda bomboanelor pe care Dan i le-a dat maimutei, aceasta nu a vrut in ruptul capului sa se apropie de el pentru a filma o scena. Ca sa-i accentueze si mai tare teama lui Dan, Mimo scuipa si scotea sunete inspaimantatoare.

Dupa ce toata echipa a ras de reactia lui Dan, Ovidiu Cuncea, colegul lui de prezentare, s-a hotarat sa filmeze el cu babuinul in brate. Dar Mimo a reactionat si la Ovidiu foarte violent. Mai mult, babuinul si-a scos chiloteii din dotare si i-a aratat acestuia partea dorsala. in cadrul acestei editii "Ciao, Darwin" "romanii" Elenei Merisoreanu se vor cu lupta cu "strainii" Mbelei, solista formatiei Gloria. si tot in aceasta seara, de la ora 20.15, la Antena 1, Dan o va cere de nevasta pe Roxana, cea mai sexy dansatoare a show-ului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.