In momentul de fata, Rita Muresan este o femeie libera dupa pronuntarea divortului de Nelutu Muresan, fostul ei sot. Designerul a ramas in relatii amiabile cu barbatul linga care a stat alaturi 13 ani, iar fetitele au ramas in custodia mamei.
Insa, vor merge si la tatal lor pentru a putea petrece timpul liber in mod egal cu ambii parinti. Se auzise, la un moment dat, ca omul de afaceri ceruse si el custodia celor doua fete, Gloria si Rebeca, dar a renuntat in ultima instanta si a cedat in favoarea creatoarei de moda. Dupa separarea de acesta, Rita isi vede de viata ei, se intilneste cu prietenii, a inceput sa iasa la evenimente mondene si se ocupa de afaceri. Are in lucru o noua colectie, pe care o va lansa cit mai curind si sta mai mult cu cele doua fiice. Cu sotul sau a iesit in oras de 1 iunie, alaturi de copii, dar si la botezul lui Columbeanu si la nepotul lui Adrian Mutu. Nu are inca nici un un iubit, iar speculatiile ca ar avea o relatie cu un handbalist au fost pure inventii. Importante pentru ea sint alte prioritati si nu a avut timp sa se gindeasca la o alta iubire. Dupa cum se stie, fata cea mica a Ritei a suferit un accident, in urma cu citeva luni, la Hotel Marriott, unde a cazut pe scari si s-a lovit la mina si nu-si mai poate misca degetele. A dus-o la medici de renume din Romania, dar si din strainatate, iar acum situatia e pe cale de a se rezolva. Este o mama ideala pentru fiicele sale, iar acestea sint ingrijite foarte bine. Si sotul ei incearca, in momentul de fata, sa fie un tata model, sa le rasfete si sa nu le lipseasca nimic. Divortul a durat doar zece minute, iar martor a fost fratele Ritei. De mult existau probleme intre designer si sotul ei si au mai fost incercari de separare, dar au incercat sa se impace si sa reziste in aceasta relatie de dragul copiilor. Rita nu a dorit nimic la partaj de la fostul barbat, doar pensia alimentara, pe care nu a vrut-o s-o faca publica. Ea cistiga destul de bine din moda, dar si din alte afaceri, asa ca nu a dorit bani si nici case sau masini. Spera ca, la un moment dat, sa intilneasca un barbat care s-o iubeasca si s-o inteleaga si spune ca acela va trebui sa le adore pe toate trei la fel ca sa poata sta linga ea.

Vacanta in America si la Paris


Se pregateste sa plece intr-o vacanta atit in America, dar si in Franta, la Paris, unde vrea sa-si ia fiicele, sa mearga la cumparaturi si sa le ofere citeva zile de neuitat. Designerul doreste sa-si innoiasca si garderoba cu lucruri cit mai sexy si elegante, avind de gind sa cheltuiasca destui bani pentru a-si satisface aceste capricii. Intentioneaza sa-si viziteze prietenii din Italia si multi dintre colaboratorii ei si chiar sa organizeze o prezentare la Roma. Este o femeie puternica, frumoasa, ne-a marturisit ca nu-i e teama de singuratate si nici de responsabilitatea de a-si creste singura fiicele. Nu ii este usor, dar spune ca nu mai putea trai in duplicitate linga un om pe care nu-l mai putea iubi. Cit priveste o noua iubire, este deschisa, dar nu va face nimic in acest sens si daca se va intimpla, se va intimpla. Dupa acest divort a invatat ca nu se poate baza decit pe ea.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.