Dupa o relatie esuata cu Pepe, Dana Gheorghe nu a reusit sa-l convinga nici pe actualul ei iubit, fotbalistul Bogdan Mara, s-o ceara in casatorie.

Cei doi locuiesc impreuna de trei ani, dar fotbalistul nu e inca foarte hotarat ca Dana este femeia care ar trebui sa-i stea alaturi pentru tot restul vietii. "Nu, nu o sa ma insor cu Dana, cel putin nu acum. Ne este bine asa cum suntem", a declarat Mara, intr-un interviu acordat revistei "soc". in ciuda experientei sale in ceea ce priveste barbatii, senzuala Dana Gheorghe nu prea are noroc in dragoste.

Mara s-a facut baiat cuminte

Fotbalistul, in prezent capitanul echipei Unirea Urziceni, nu este convins ca a sosit momentul sa renunte la burlacie. Iubita lui, Dana Gheorghe, asteapta insa inelul de logodna.

Spre deosebire de alti colegi celebri, precum Adrian Mutu sau Iulian Miu, Mara nu a fost implicat pana acum in scandaluri sexuale, el preferand sa aiba o iubita stabila. Fotbalistul recunoaste insa ca n-a fost toata viata un sfant si ca i-au placut aventurile, mai ales in perioada in care a activat la cluburile din strainatate. Tot pentru a nu-si pata imaginea de "baiat cuminte", Bogdan a renuntat, de curand, si la Clubul Bonsai, unde era asociat cu Florin Moldoveanu, fostul iubit al Deliei Matache. "Tehnic, localul nu mai e al meu, l-am inchiriat pentru mai multi ani. Asa sunt mai linistit, imi pot vedea mai mult de sport. si nici nu dadea bine la imagine. Automat, daca ai club, se presupune ca bei si ca umbli cu multe fete", a mai precizat fotbalistul.

S-a iubit si cu Pepe

Fotomodelul Dana Gheorghe are o slabiciune pentru barbatii mai tineri, altfel nu se explica de ce ultimii ei iubiti au fost mai mici decat ea cu peste zece ani. Cat il preveste pe Pepe, fostul ei iubit, acesta a
parasit-o dupa o relatie de trei ani, fiind atras in mrejele Oanei Zavoranu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.