Starurile internationale care ne viziteaza tara i-au innebunit pe organizatori cu pretentiile lor exagerate. The Rolling Stones au solicitat in spatele scenei un loc de joaca, iar baietii de la Prodigy isi aduc maseuzele personale.

Fetele de la Pussycat Dolls, care au concertat aseara, au tinut mortis sa manance doar jeleuri in forma de ursuleti.

Festivalul CokeLive, una dintre cele mai ample manifestari muzicale din Romania, a fost deschis aseara de Pussycat Dolls, Macy Gray si trupa Simplu. Producatorii, care s-au dat peste cap sa satisfaca toate cerintele vedetelor, sunt deja osteniti.

«Pisicutele» sunt mari mancacioase

Cele sase fete sexy de la Pussycat Dolls au solicitat un munte de mancare: curcan, vita, sunca, legume, maioneza, ketchup, mustar, alune, batoane energizante, iaurturi, cereale, fructe exotice, dar si cantitati impresionante de dulciuri. Mai mult, "pisicutele" au cerut special jeleuri doar in forma de ursuleti, pe care le-au consumat cu pofta inainte si dupa concert. Evenimentele muzicale anterioare au avut si ele ciudateniile lor. Seal, care a cantat la Sala Polivalenta, in octombrie, a sarit de pe scena direct in jacuzzi si sauna, special pregatite in culise. El a solicitat si sampanie de 400 de dolari sticla.

Ceai fierbinte pentru Iglesias

Spre surprinderea organizatorilor, nici veteranul Julio Iglesias nu se lasa mai prejos. Artistul a cerut ca, la concertul din 16 iulie de la Sibiu, sa aiba la dispozitie ceai cald: "Doar n-o sa-i tin lumanarea aprinsa sub ceasca ca sa-i fac pe plac", a declarat Ovidiu Dragoman, directorul evenimentului.

Mick Jagger vrea un loc de joaca si biliard

in ceea ce-i priveste pe cei de la The Rolling Stones, care vor sustine un concert pe 17 iulie, pe Stadionul National, acestia si-au anuntat din timp dorintele. Mick Jagger a solicitat un loc de joaca pentru copii, un spatiu pentru biliard si a tinut sa vizeze forma finala a posterelor de promovare.

Baietii de la Prodigy au venit cu maseuzele lor

Nonconformistii artisti de la Prodigy, care vor concerta in aceasta seara, pe Insula Lacul Morii, au si ei pretentiile lor. Baietii si-au adus la Bucuresti maseuze personale si au cerut un loc de relaxare, amenajat in spatele scenei, de unde sa nu lipseasca lumanarile, betisoarele parfumate si uleiurile aromatice.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.