Anda Adam a pus lacatul la usile celor doua saloane de frumusete, pentru care aloca foarte mult timp, in favoarea unei scoli de dans, ce se incadreaza mult mai bine in sectorul artistic, spre care artista vrea sa se concentreze mai mult ca pana acum.
Cantareata era foarte mandra de afacerea ei cu cele doua saloane de frumusete, in care a investit in jur de 20.000 de euro. Multe dintre vedetele noastre mergeau sa-si puna unghii false sau sa beneficieze de un masaj relaxant la salonul Andei. Dupa o vreme insa, profitul a inceput sa scada, iar afacerea cerea foarte multa munca si timp investit. De aceea, Anda a ales sa renunte la saloane si sa se indrepte mai mult catre partea artistica din viata ei.

Cu doua saptamani in urma, cantareata si-a deschis o scoala de dans, unde toti cei cu dare de mana, dar mai ales cu ritmul in sange, pot plati 250 RON pentru trei cursuri pe saptamana. "Saloanele imi ocupau foarte mult timp si nici nu se incadrau foarte bine in ceea ce vreau eu sa fac pe viitor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.