Potrivit publicatiei "Allure", frumoasa din "Lord of the Rings" se gandeste serios sa apeleze la serviciile unei clinici de chirurgie estetica pentru ca nu a reusit sa isi revina nici acum dupa ce l-a nascut, acum 2 ani, pe fiul ei Milo.

"Sigur o sa fac o operatie estetica, sunt convinsa de asta. Mai ales cand vezi ce se intampla cu corpul tau dupa o nastere", a declarat actrita. Liv Tyler le-a povestit reporterilor de la "Allure" ca a incercat sa isi reintre in forma inca din decembrie 2004, cand s-a nascut Milo. "Am mers la gimnastica in fiecare zi, uneori chiar de doua ori pe zi!", a sustinut actrita.

Instincte materne

Fiica a solistului Aerosmith, starul rock Steve Tyler, Liv si-a dorit mereu sa aiba responsabilitatile unei mame. Ea a sustinut ca a fost dintotdeauna o persoana inteleapta, matura, in parte si pentru ca a avut doi parinti "cool". Cand ai un tata care canta rock si o mama care a pozat in Playboy, nu prea mai gasesti motive care sa te faca sa fii rebel! "Ca adolescenta, nu prea am avut impotriva a ce sa ma revolt. Sa fiu rebela de ce? Parintii mei au fost intotdeauna de gasca... Adica ce puteam sa fac? Sa fug de acasa, sa fumez iarba si sa merg la concerte rock in weekend? Asta e tot ce faceau parintii mei", a declarat Liv Tyler. in schimb, actrita s-a descris ca fiind o persoana foarte responsabila, muncitoare si care isi face foarte multe griji... exact calitatile unei mame.