Considerat o "partida buna", Mihai a fost indragit de mamele fostelor lui prietene. Dupa despartirea de Carmen, "soacra" l-a sunat pentru a-i reprosa ca s-a facut de ras la vecini, dupa ce l-a prezentat ca pe un posibil ginere.
Banii si faima l-au transformat pe Mihai Traistariu intr-unul unul dintre cei mai ravniti cantareti burlaci autohtoni. Dupa ce a castigat peste doua milioane de dolari cu melodia "Tornero", Mihai a devenit o adevarata tinta pentru pustoaicele dornice de a avea un iubit celebru si bogat. Pana sa o reintalneasca pe Ioana, actuala sa iubita, cantaretul a avut numai deziluzii sentimentale. Mihai recunoaste chiar ca a avut probleme cu fostele sale "soacre", care si-l doreau drept ginere cu orice pret. "Cand m-am despartit de Carmen, fosta mea prietena, m-a sunat mama ei sa-mi ceara socoteala. Mi-a spus ca ea s-a laudat la toti vecinii ca fiica ei umbla cu Traistariu si m-a certat ca eu am lasat-o balta", a povestit Mihai, amuzat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.