Recent intoarsa in tara, vedeta tv Catrinel Sandu Trifu a constatat ca in America nu tot ce zboara se maninca. Asta era conceptia ei la virsta de 18 ani, cind a ajuns pentru prima oara in tara tuturor posibilitatilor.

Daca atunci a fost intr-un turneu cu liceul de coregrafie, in prezent, doamna Trifu isi petrece in Florida cea mai mare parte a anului. Dupa casatoria cu celebrul tenisman, blonda si-a luat zborul spre noul camin din Sarasota Bradenton: `Am decis, de comun acord, unde ne este mai bine din toate punctele de vedere, inclusiv financiar. A cintarit mai mult America, pentru ca sotul meu este stabilit acolo de la virsta de 17 ani. M-am conformat si l-am urmat.` Daca in Romania Catrinel Sandu era una dintre vedetele consacrate ale postului National TV, in Florida, blonda a fost nevoita sa-si puna cariera in cui. Principalul obstacol l-a constituit lipsa vizei de lucru. Prin urmare, tenismanul si-a delegat avocata sa inceapa demersurile in acest sens. Desi acel act se obtine dupa circa un an, maxim doi, de asteptare, Catrinel spera sa intre in posesia lui, cel tirziu, la sfirsitul lunii septembrie. `Nu te baga nimeni in seama daca nu ai viza de lucru. Am o promisiune si sper ca la sfirsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie, sa o am in buzunar. Tarifele sint intre 4000 si 10.000 de dolari. Am nevoie de recomandari de la posturile la care am lucrat. Va fi o viza speciala, obtinuta doar de catre persoanele care au facut ceva, din punct de vedere artistic, in tara lor. Momentan, mi-am platit prima taxa de 6.000 de dolari`.

Vrea sa-si deschida scoala de balet in Florida

Pentru a accede la o cariera peste Ocean in lumea televiziunii sau cea a dansului, Catrinel a trebuit sa se puna la punct cu engleza. `A fost o perioada foarte grea pentru mine. Am avut probleme cu limba engleza. Am luat cursuri intensive. La inceput, ne-am descurcat prin semne. Treptat, am ajuns la un numitor comun. Am continuat orele de engleza pentru ca imi doresc foarte tare sa imbratisez cariera de coregraf si, incet, incep sa intru si in televiziune.` Pentru ca sotul sau organizeaza in tara a doua editie a turneului Challenge Mamaia, Catrinel va avea posibilitatea sa activeze din nou, pe sticla, tot la National Tv. Timp de trei luni, blonda va modera emisiunea `Fresh mania` - un format gen American Idol, care isi propune sa scoata vedete pop-dance din rindul copiilor-concurenti cu virste intre 9-14 ani. O data cu obtinerea vizei de lucru si sponsorizata de sot, Catrinel isi va indeplini visul de a patrona o scoala de balet. Pentru inceput, va inchiria un spatiu, iar daca afacerea se va dovedi profitabila isi va cumpara o locatie si va angaja profesori de balet. In paralel, se pare ca va preda dans contemporan si balet clasic la Academia Boletieri. `Cei de la Academie vor sa deschida pina in 2008 si o sectie dedicata artelor. Am purtat o discutie cu ei si s-ar putea mai mult ca sigur sa lucrez acolo.`

A invatat sa gateasca

Caminul conjugal al familiei Trifu este o vila spatioasa, care numara: trei dormitoare la etaj, doua la parter, un living, bucatarie si doua bai. `Casa am cumparat-o odata cu casatoria, impreuna am cladit-o. Am dat avansul in noiembrie, iar in ianuarie anul acesta am semnat actele. Investitia este de 4.000.000 de dolari.` - ne-a declarat Gabriel. Procesul de decorare a intrat in atributiile lui Catrinel. Desi Trifu se obisnuise cu ideea ca nu va minca niciodata mincare gatita de sotia sa, blonda l-a surprins atit de tare, incit i-au dat lacrimile. `A inceput sa gateasca. Nu ma asteptam niciodata sa se intimple acest lucru. O suna pe soacra mea si o intreba din cinci in cinci minute ce trebuie sa mai faca. Dar a iesit o supa foarte gustoasa, desi galustile au fost cam tari. Mi-au dat lacrimile cind mi-a facut prima ciorba. S-a intimplat dupa doua luni de la nunta` - ne-a relatat tenismanul una dintre noile preocupari ale sotiei sale.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.