Vedeta Antenei 2, Diana Munteanu, si Claudiu Niculescu au devenit de ieri, oficial, o familie. Fericita. Ceremonia a avut loc in sediul provizoriu al Casei de cununii a Primariei sectorului 1, respectiv incinta Leaganului de copii Sfinta Ecaterina.

Acolo, cuplul a spus un "da" hotarit si din tot sufletul. Maestru de ceremonii a fost insusi edilul sectorului 1, Andrei Chiliman, care a ajuns printre primii, cu aproape 30 de minute inainte de ora stabilita. In jurul orei 16.00, invitatii au inceput sa-si faca, rind pe rind, aparitia. Cum era de asteptat, colegii de echipa ai lui Niculescu au asistat la acest moment emotionant din viata capitanului dinamovist. Venit impreuna cu sotia, Ionel Danciulescu a tinut sa sublinieze importanta Dianei in viata lui Claudiu: "Ce pot sa-i urez? Casa de piatra, sa fie fericit. Pe plan profesional sa joace la fel de bine la Dinamo. In ultimii doi ani, evolutiile lui au fost din ce in ce mai bune. Cred ca Diana a fost un imbold pentru Claudiu. Se completeaza unul pe celalalt si ma bucur ca, in sfirsit, fac acest pas. Le doresc din toata inima sa fie fericiti. Claudiu isi dorea foarte mult sa faca aceasta oficializare. Cred ca este impacat sufleteste si totul este ok." Jucatorul a mai dezvaluit ca Niculescu nu a avut parte de o petrecere a burlacilor: "Inca nu s-a organizat. Am intrat deja in cantonament. Nu se mai face. Intreaga echipa Dinamo ii va pregati un cadou frumos."

Diana a intrat la inima soacrei

Blonda prezentatoare tv si-a cucerit nu numai sotul, dar si pe cei doi copii ai lui Claudiu, din casatoria anterioara. Mama jucatorului dinamovist a radiat de fericire la eveniment si nu a ezitat sa vorbeasca despre relatia cu nora sa. "O iubesc foarte, foarte mult pe Diana. Este femeia potrivita pentru baiatul meu" - ne-a marturisit doamna Niculescu. Pentru Doina si Dorel Munteanu, ziua de 20 iunie are o semnificatie deosebita. Este data cind fiica lor s-a asezat la casa ei. De la bun inceput, cei doi muzicieni si-au sprijinit fiica in alegerea facuta.

Familia Borcea s-a lasat asteptata

Nasii spirituali ai cuplului au fost Mihaela si Cristi Borcea. Cei doi si-au facut aparitia la citeva minute dupa ora 16,00. Intirzierea lor a fost pusa pe seama copiilor, cu care au si venit de mina. Imbracata intr-o rochie neagra cu imprimeuri aurii, care ii lasa la vedere sinii bronzati, doamna Borcea le-a urat tinerilor insuratei casa de piatra, copii frumosi si fericire din plin. Cam acelasi lucru le-a spus si bossul de la Dinamo, care s-a dovedit zgircit la capitolul declaratii. Marele intirziat a fost Vasile Turcu, actionarul echipei Dinamo. "In campionatul trecut, Niculescu a avut o motivare in plus. Se datoreaza Dianei si sper sa aiba o casnicie reusita. Sa aiba copii frumosi, destepti si ar fi bine sa fie viitori jucatori la Dinamo. Am venit cu mare placere sa le urez casa de piatra si sa dea Dumnezeu ca toate florile din lume sa fie la sufletul lor", a precizat Turcu.

Ploaia e semn de noroc

La cererea lui Claudiu Niculescu, presa nu a avut acces la cununia civila. Ceremonia s-a desfasurat cu usile inchise, doar in prezenta membrilor familiei si a prietenilor. Dupa treizeci de minute, proaspetii casatoriti au fost intimpinati cu flori, iar cintecul traditional de "La multi ani!" a fost intonat intr-un mod aparte. Solista de opera, mama Dianei a dat tonul si a mentinut ritmul. Vizibil emotionati, Claudiu si Diana Niculescu s-au limitat doar la citeva declaratii. "Sint foarte emotionata, inca emotionata, dar foarte fericita." - a spus proaspata doamna Niculescu. Tot ea a marturisit ca il va sustine pe Niculescu, in calitate de sotie de aceasta data, din tribune: "Voi veni la fel de des la meciuri ca si pina acum". Fericitul eveniment din viata celor doi, a avut totusi si o parte mai putin placuta. Pentru siguranta, Niculescu a apelat la bodyguarzi care si-au indeplinit rolul, imbrincind la greu reprezentantii presei. In acest scop a contribuit si un "reprezentant" care a pazit strasnic usa de la intrare. Trebuie spus ca acesta depasea cu mult gabaritul lui Piedone, reusind sa se impuna prin statura. Invalmaseala creata inca de la ora 16.00, amplificata la iesirea mirilor, a fost risipita valvirtej de ploaie, care a inceput sa cada cu inversunare. "Cred ca e un semn de noroc si e foarte bine ca ploua. Dar daca tot ploua, hai sa mergem." - a fost replica Dianei Niculescu. Cei doi au scapat atit de presa, cit si de ploaie, urcind intr-un Audi negru. La acest eveniment, Diana a imbracat o rochie crem din satin, care ii punea in evidenta silueta. Desi nu a dorit sa dea amanunte despre vestimentatie, se pare ca aceasta ar fi fost creata de Eli Laslean.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.