Fosta sotie a lui Petre Roman, Mioara, este in aceste zile suparata foc pe faptul ca el nu si-a onorat angajamentele de la partaj. Petre Roman nu-i raspunde nici la telefoane si nici macar la mesaje.

Mioara si Petre Roman au terminat casnicia cu un proces de partaj al bunurilor dobandite in peste 30 de ani de convietuire. Numai ca fostul premier nu si-a onorat nici pana acum obligatiile si, mai mult, refuza cu incapatanare sa-i raspunda la telefon sau macar la mesaje Mioarei. De cand s-a mutat cu Silvia Chi-firiuc si a parasit domiciliul conjugal, Petre Roman a luat legatura cu fosta sotie doar prin intermediul avocatilor si asta doar la insistentele ei. Singurele contacte cu familia le-a pastrat prin cele doua fiice si prin nepotica - de ziua careia a trimis si un cadou.

Mioara Roman spune ca ar trebui sa primeasca de la Petre Ro-man in jur de 20.000 de euro. "Suma e mica, dar mi-ar fi de folos. insa, el nu-mi raspunde deloc nici la mesaje si nici la telefoane", ne-a marturisit aceasta.

Mai mult, Mioara Roman a aflat de la diversi cunoscuti ca fostul ei sot si-ar construi, undeva prin Pipera, o vila. "Nu prea cred lucrul acesta, dar nici nu pot sa spun cu siguranta ca n-ar fi asa. Ar avea bani pentru o asemenea constructie, deoarece firma sa de consultanta merge chiar foarte bine. Nu stiu exact cat castiga de acolo, pentru ca nu mi-a dat niciodata acces la banii firmei si nu am avut de acolo vreodata un card de credit", ne-a mai spus Mioara.

Ce stie cu siguranta fosta doamna Roman este ca, la vila pe care cei doi fosti soti o construiau la munte, la Sinaia, are si ea acces, dar, din pacate, casa nu este inca finalizata.

«Sunt un om responsabil»

La scurt timp dupa ce a fost confirmata idila dintre Petre Roman si Silivia Chifiriuc, sotia fostului premier a intentat procesul de divort si viata personala a politicianului parea sa reintre in anonimat. A iesit insa la iveala o noua poveste de dragoste a lui Roman, cu o fosta stewardesa, in urma careia s-ar fi nascut un baietel, acum in varsta de 8 ani. Nu a negat, dar nici nu a infirmat ca ar fi tatal copilului. "Zvonurile trebuie ucise. Pot spune doar atat: sunt un om responsabil", a declarat barbatul care isteriza femeile de la Apaca la inceputul anilor '90. Conform apropiatilor, Petre Roman este dispus sa plateasca pensia de intretinere a minorului, dar nu vrea ca baiatul sa-i poarte si numele.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.