De profesie medic primar geriatru, vedeta Pro TV coordoneaza primul brand transmedia pentru femei “Ce se intampla, doctore?”.

Considera ca mai are multe de facut pentru a se considera o femeie cu adevarat implinita si nu regreta nici o actiune de-a ei din trecut. Aloca cea mai mare parte din timp carierei, dar nu-si neglijeaza nici copilul, care este cea mai importanta "preocupare" a sa.

Care este stilul Oana Cuzino?

Stilul meu este intr-o continua transformare, pentru ca eu sunt primul "beneficiar" al informatiilor pe care le aflu, in fiecare sambata, din emisiunea pe care o prezint cu mare drag. De altfel, lumea intreaga este intr-o continua cautare a stilului perfect, prin rafinare, intelegere, apropiere de autentic.

De ce ai ales geriatria?

Din dorinta de a invinge timpul si armele lui nemiloase, am ales sa studiez geriatria si sa descopar elixirul tineretii fara batranete.

Daca ai avea putere absoluta pentru o zi, care ar fi primul lucru pe care l-ai face?

As upgrada nivelul spiritual al tuturor oamenilor. In felul acesta, am deveni cu totii automat mai buni si omenirea ar progresa rapid, intr-un sens bun.

Cum arata vacanta perfecta pentru tine?

Mi-ar placea sa am parte de o lume fara telefon, mail, dead-line-uri, chiar si pentru o perioada scurta de timp. Cu toate astea, in poseta mea se afla negresit telefonul si cheia de la masina. Asta este! Traim intr-o lume in care nu ne putem lipsi de acest rau necesar. As vrea sa stau pur si simplu sa citesc un roman supercaptivant, care nu are nici cea mai mica legatura cu viata de zi cu zi si daca se poate pe malul Marii Mediterane pentru ca nu-mi place sa calatoresc foarte departe.

Ce parere ai despre oamenii care pun cariera inainte de toate? Ce sfat le-ai da?

Intr-un fel, ii inteleg. Un studiu britanic arata faptul ca in ciuda implinirii familiale, oamenii nu se simteau cu adevarat fericiti daca nu aveau o doza importanta de satisfactie profesionala. Pana la urma,
cariera - cu tot ce intelege fiecare din acest termen complex - reprezinta confirmarea valorii intrinseci individuale. Ca femeie sacrifici mai usor cariera cand ai o motivatie puternica, cum ar fi familia, un bebelus. Exista si oameni dependenti pur si simplu de munca si de indatoririle de serviciu. E adevarat ca pentru acesti oameni e greu sa stie unde sa puna stop, sa-si accepte limitele, incompetenta sau pur si simplu limitarile de ordin fizic. Sfatul meu? Urmeaza-ti instinctele si "limpezeste" prioritatile.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.