Julia Roberts a adus pe lume al treilea copil, un baietel care a primit numele de Henry Daniel, intr-un spital din Los Angeles, au anuntat agentii celebrei actrite americane.
Interpreta "Frumusicai" si a lui "Erin Brockovich", in virsta de 39 de ani, si sotul sau Danny Moder, in virsta de 38 de ani, mai au doi copii, gemenii Hazel si Phinnaeus, nascuti in 2004. "Toti membrii familiei Moder se simt bine", a declarat Marcy Engelman, agent al lui Roberts, pentru revista People. Roberts si Moder, de profesie operator imagine, s-au casatorit in iulie 2002. Julia Roberts a fost prima actrita de la Hollywood care a primit fabulosul salariu de 20 milioane de dolari pe film, dar din 2004 a aparut extrem de rar pe marile ecrane. Recent, actrita a filmat pentru lungmetrajul politic "Charlie Wilson`s war" alaturi de Tom Hanks si Philip Seymour Hoffman, doi actori recompensati ca si ea cu premii Oscar.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.