Actrita americana Katie Holmes, sotia starului din "Misiune: Imposibila", Tom Cruise, a aparut la o petrecere organizata in cinstea fotbalistului David Beckham imbracata intr-o rochie scurta care o facea sa para insarcinata.
Starurile hollywoodiene au participat la o petrecere organizata de bunii lor prieteni David si Victoria Beckham pentru a sarbatori ultimul meci al celebrului fotbalist la echipa Real Madrid, inainte de plecarea sa la Los Angeles Galaxy, potrivit cotidianului Daily Mail. Martorii la aceasta petrecere au remarcat ca Holmes, in virsta de 28 de ani, parea sa fie insarcinata. Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit in noiembrie 2006, in cadrul unei ceremonii scientologice, cult de care apartine starul din "Interviu cu un vampir". Holmes, starul din "Batman revine", care a adus pe lume primul copil al cuplului, Suri, in aprilie 2006, i-a promis i-nainte de nunta logodnicului ei ca va mai face un copil imediat dupa ce se vor casatori. Tom mai are doi copii, Isabella si Connor, adoptati impreuna cu fosta sa sotie, actrita Nicole Kidman.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.