Gemenele de la Cheeky Girls sunt din nou in centrul atentiei. Ele au fost implicate, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-un scandal cu producatorii celei de-a doua editii a concursului Romanian Top Hits-Music Awards, organizat la Bacau in perioada 3-4 august.

Margareta Irimia Semal, mama si managerul fetelor de la Cheeky Girls, reclama neseriozitatea organizatorilor. Ea spune ca partea romana nu s-a tinut de cuvant in legatura cu termenii contractuali, asa ca a anulat concertul din august. 'Le-am spus ca trebuie sa ne plateasca o parte din bani in avans. Si ar fi trebuit sa o faca in urma cu o saptamana. Ceea ce nu s-a intamplat', ne-a declarat aceasta.

"Mi-au cerut plata a doua zi"

Dan Leonte, producator general al festivalului, crede ca fetele sunt cele care au avut mai mult de pierdut.

'Le recomand sa isi angajeze un manager profesionist. Mama lor le creeaza numai deservicii. Dupa negocierea pretului, i-am cerut si un contract, care a venit dupa trei luni. La numai 24 de ore, mama fetelor ma soma sa le fac plata a doua zi, altfel ele maresc pretul discutat', a declarat Dan Leonte.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.