Delia Matache si-a luat iar inima in dinti si l-a parasit pe Florin, cel care este si nu prea iubitul ei de aproape trei ani. Despartirile dintre cei doi sunt dese si, de cele mai multe ori, furtunoase si se lasa cu impacari la fel de spectaculoase.

Insa, de data aceasta, se pare ca totul s-a terminat. Si asta pentru ca, desi pana acum destul de discreti, amorezii au dat un spectacol pe cinste cu certuri, tipete si plansete, pe care le-au urmarit toti vecinii lor, iar Delia sustine ca relatia a luat sfarsit. Probabil, satula sa-si imparta iubitul cu o alta femeie, Delia si-a facut bagajele si s-a mutat din nou in apartamentul mamei sale din Berceni. Nu a vrut sa mai locuiasca cu Florin, care avea deja o casa in care o gazduia de multa vreme pe Lucica, blondina cu care omul de afaceri are o relatie de mai bine de cinci ani, careia nu i-a pus capat in momentul in care a cucerit-o si pe cunoscuta solista. Asa ca de doi ani Lucica si Delia s-au luptat pentru statutul de iubita oficiala, iar Florin le-a dat sperante ambelor femei.

PALMA, ARGUMENTUL FORTE

Ceilalti locatari ai imobilului din zona Herastrau - unde Florin locuia impreuna cu solista - sustin ca au vazut-o pe Delia iesind plangand din casa. In plus, gurile rele mai spun ca, nervos din cale afara, Florin i-a aplicat vedetei cateva palme "corective". Unii apropiati ai Deliei sustineau de mai multa vreme ca omul de afaceri - Florin Moldoveanu detine un procent considerabil din clubul Bonsai alaturi de creatorul Catalin Botezatu - solutiona certurile cu palma si ca, nu o data, au observat vanatai pronuntate pe bratele cantaretei. Un motiv in plus ca Delia Matache sa regrete ca a dat cu piciorul la o bursa in strainatate pentru a nu pierde teren in relatia cu iubitul. Solista este studenta la Conservator si, se pare, destul de apreciata, dar pentru dragoste a renuntat la continuarea studiilor de specialitate peste hotare.

NE CASATORIM! BA NU!

Nu o singura data Delia a discutat problema cu Lucica si, la un moment dat, vedeta a cazut de acord sa-si imparta iubitul. Asa ca a anuntat ca se va casatori cu acesta. Lucru care a enervat-o pe prima iubita, care s-a apucat sa declare ca va face Revelionul impreuna cu Florin in strainatate. Acum se pare ca, in sfarsit, Lucica este singura iubita oficiala a omului de afaceri.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.