Celebrul producator Tommy Motolla s-a aratat interesat de o colaborare cu Mihai Traistariu. Cu toate astea, cantaretul roman si-a luat o masura de precautie in eventualitatea unui refuz al sotului Thaliei, inscriindu-se la consursul L.A. Award.
Interpretul piesei «Tornero» este pus pe fapte mari. Desi lumea l-a cam luat in deradere cand s-a declarat convins ca va deveni un nume mare in muzica, Mihai Traistariu si-a vazut de drumul lui, demonstrandu-ne ca incet si sigur isi poate duce visul la implinire.

Jumatate din Europa a auzit deja de numele lui, datorita piesei "Tornero". Urmatorul pas pe care l-a facut a fost acela de a se inscrie la festivalul "New Wave" din Letonia, unde s-a calificat primul pentru finala din iulie, cu punctaj maxim. O pozitie buna obtinuta in finala acestui concurs ii va putea aduce lui Mihai un nou public, acela al tarilor ex-sovietice si, deci, voturi mai numeroase la Eurovisionul din 2008. Marele vis al lui Traistariu este acela de a se lansa peste Ocean, in Statele Unite. Interesant este insa ca nu s-a dus sa bata la usa niciunui impresar de acolo, care sa-l sprijine intr-un "vis american", ci s-a intamplat tocmai invers.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.