Chiar daca n-a fost niciodata un Guru al sportului, de cinci luni, Dan Capatos s-a hotarit sa treaca de partea vedetelor care au mare grija de imaginea lor.

"Principalul scop pentru care, de aproape o jumatate de an, m-am apucat de sport, e simplul fapt ca n-aveam nici un gram de conditie fizica. Trebuie sa recunosc faptul ca, daca niciodata in viata mea nu facusem nici macar un exercitiu, mi-a fost greu la inceput. Dupa prima sedinta, antrenorul meu mi-a marturisit ca niciodata in viata lui n-a vazut un om care sa gifiie asa de tare dupa doar 15 minute de efort. Fac exercitii clasice de fitness care se bazeaza pe greutatea corpului, iar acum imi place sa cred ca am ajuns, cit de cit, pe linia de plutire", glumeste Dan Capatos. Ca o vedeta care se respecta, el a ales sala de fitness "patronata" de Radu Teodorescu, un mare specialist in ale exercitiilor fizice, cel care a modelat trupurile lui Anthony Quinn, Vanessa Williams, Jodie Foster, Calista Flockhart, dar si ale Mihaelei Radulescu, Gianinei Corondan sau Nadine.

A slabit 5 kilograme

Cel care are mare grija de "truda" lui Dan este antrenorul Doru, campion mondial la gimnastica aerobica, datorita caruia vedeta a reusit sa slabeasca nu mai putin de 5 kilograme si sa scada 4 centimetri in circumferinta. "Si asta fara nici un fel de regim alimentar, spune Capatos. Cum am o intoleranta la gluten, am fost obligat sa renunt la tot ce inseamna piine si produse fainoase, asa ca m-am axat foarte mult pe salate din belsug si carne alba, de pui sau peste. Tinind cont de faptul ca, in fiecare dimineata, ma trezesc la ora 4.30, ma simt uneori obosit, insa am ambitia sa ma tin de sala".

Imbracat cu hainele de pe sirma

Pentru ca nu suporta "salile de fite", Dan vine la "antrenament" de 3-4 ori pe saptamina, "imbracat cu hainele de pe sirma, fara sa-mi fac credit la banca ca sa-mi cumpar o pereche de adidasi extravaganti. Chiar daca la noi s-a pastrat mentalitatea ca, daca n-ai ultimul racnet de echipament, esti prostul clasei...". In ceea ce priveste suma pe care o investeste pentru modelarea trupului, Dan spune ca are un "abonament de VIP" a carui valoare se ridica la 200 de euro/ luna. "Nu iau nici un sustinator de efort, nici o substanta interzisa si nu exista nici o limita la care vreau sa ajung. Nu vreau performanta, ci doar sa ating normalitatea", spune vedeta matinalului "Dimineata devreme", care recunoaste ca, dupa ce s-a apucat "de sala", e parca mai iubit si de sotie...


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.