Unul dintre cei mai ravniti burlaci din lumea mondena, Alex Erbasu, fiul regretatului afacerist Mihai Erbasu, a primit numeroase propuneri indecente de la gay.

Nu numai femeile frumoase si celebre ii dau tarcoale lui Erbasu junior. Tanarul, ale carui trasaturi fizice seamana foarte mult cu cele ale starului Colin Farell, a recunoscut ca a fost curtat pana si de barbati.

Intrigat, el i-a respins categoric: "Am primit avansuri de la homosexuali, dar i-am refuzat pe loc", a marturisit juniorul, care dintotdeauna a fost atras doar de reprezentantele sexului frumos.

Mostenitorul unei averi impresionante, Alex a fost "cuplat" de presa mondena cu mai toate vedetele momentului, de la mezina presedintelui, Elena Basescu, pana la Elena Udrea si chiar prefectul Capitalei, Mioara Mantale.

De fiecare data, juniorul a negat vehement ca ar fi avut o relatie cu vreuna dintre acestea: "Elena Basescu imi e amica, iar Elena Udrea este prietena mamei mele". in palmaresul playboy-ului au mai fost trecute si nume precum Maria Marinescu (cu care acesta ar fi avut o aventura chiar inainte ca ea sa se casatoreasca cu Ion Ion tiriac), Andreea Antonescu sau Loredana, de la Trident.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.