Nu numai femeile frumoase si celebre ii dau tarcoale lui Erbasu junior. Tanarul, ale carui trasaturi fizice seamana foarte mult cu cele ale starului Colin Farell, a recunoscut ca a fost curtat pana si de barbati.

Intrigat, el i-a respins categoric: "Am primit avansuri de la homosexuali, dar i-am refuzat pe loc", a marturisit juniorul, care dintotdeauna a fost atras doar de reprezentantele sexului frumos.

Mostenitorul unei averi impresionante, Alex a fost "cuplat" de presa mondena cu mai toate vedetele momentului, de la mezina presedintelui, Elena Basescu, pana la Elena Udrea si chiar prefectul Capitalei, Mioara Mantale.

De fiecare data, juniorul a negat vehement ca ar fi avut o relatie cu vreuna dintre acestea: "Elena Basescu imi e amica, iar Elena Udrea este prietena mamei mele". in palmaresul playboy-ului au mai fost trecute si nume precum Maria Marinescu (cu care acesta ar fi avut o aventura chiar inainte ca ea sa se casatoreasca cu Ion Ion tiriac), Andreea Antonescu sau Loredana, de la Trident.