Andreea Spataru a obtinut titlul de Miss Playboy la numai 20 ani, cand a uimit asistenta intr-un pictorial in care era deghizata in Sheherezada.
A acceptat recent sa pozeze din nou, fiind iepurasul Playboy al lunii iunie. De curand s-a despartit de afaceristul Ion Boschet, cu care a avut o relatie de peste trei ani, motivul fiind lesne de inteles: Andreea nu este pregatita pentru viata de familie si mai ales pentru postura de mama, asa cum isi dorea fostul sau iubit. A ales sa renunte la aceasta relatie din moment ce perspectivele de viitor ale celor doi nu coincideau: Boschet voia familie si copii, iar blonda isi dorea succes in cariera. Iata ca dupa despartirea de iubit, Andreei i-au venit idei cat se poate de nastrusnice. In emisiunea "Jurnal intim", prezentata de Dana Savuica la Euforia TV, blonda a marturisit ca cea mai arzatoare fantezie sexuala care ii bantuie gandurile este sa faca dragoste in mare. In plus, Andreea a mai declarat ca cea mai tare partida de sex pe care a trait-o a avut loc in masina, intr-o parcare din Brasov. In vacanta, Andreea va pleca in America sa se relaxeze si sa uite de toti si de toate si poate i se va ivi ocazia sa faca dragoste nu in mare, ci chiar in Oceanul Atlantic!


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.