Cintareata Luminita Anghel face parte din rindurile vedetelor care au optat pentru varianta unui copil infiat. Desi a fost banuita ca ar exista anumite probleme, care ar fi impiedicat-o, de-a lungul timpului, sa aiba propriul copil, solista ne-a povestit cum au stat lucrurile, de fapt.
"Mi-am adoptat fiul la doua luni dupa casatorie, nici macar nu incercasem sa ramin insarcinata cu fostul meu sot. Inca din adolescenta mi-am dorit sa aduc in casa un copil ramas fara parinti. Am facut adoptia asta din altruism, nicidecum pentru ca nu pot sa fac copii. Si as mai face-o si astazi daca as avea posibilitatea financiara si timp suficient sa ma ocup, separat, de nasterea propriului copil" - crede cu tarie Anghel. In virsta de 10 ani, micutul David reprezinta centrul universului pentru Luminita Anghel. Cintareata isi canalizeaza energia si dragostea materna pentru a-i oferi fiului sau o educatie adecvata. In acest sens, ea are grija sa fie tot timpul inconjurat de membrii familiei, sa nu vorbeasca urit si sa nu isi piarda timpul jucindu-se la calculator.

Trebuie mentionat ca, desi nu este singe din singele artistei, David ii seamana ca o picatura de apa mamei sale. In ciuda atentiei si grijii pe care i-o poarta lui David, Luminita Anghel a primit o lovitura sub centura din partea unor "binevoitori". Solista este mihnita ca nu a avut posibilitatea sa-i spuna fiului sau adevarul despre adoptie: "David a avut un soc foarte puternic atunci cind a aflat. Cineva a spus la televizor. Totul s-a intimplat acum un an, in Saptamina Mare. Comportamentul lui da semne ca ar mai fi probleme in sufletul lui." David este foarte legat afectiv de ea si o idolatrizeaza, dupa cum ne-a povestit. In viitorul apropiat, Luminita exclude varianta aparitiei unui nou membru in familie, din lipsa de timp.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.