Volubila Oprah Winfrey, jucatorul de golf Tiger Woods si versatila Madonna se afla pe podiumul celor mai influente si mai bogate vedete de pe mapamond.
Regina americana a talk-show-ului, Oprah Winfrey, l-a detronat pe Tom Cruise in topul celor mai puternice si mai influente celebritati din lume, clasament realizat anual de revista "Forbes". Pe cel de-al doilea loc se afla jucatorul profesionist de golf Tiger Woods, sportivul cel mai bine platit acum doi ani (87 de milioane de dolari), urmat de carismatica Madonna. Topul a fost realizat tinind cont atit de venituri, dar si de prezenta in media (presa scrisa, tv, radio si Internet). Cu un venit anual de 260 de milioane de dolari, moderatoarea lui "Oprah Winfrey Show" a fost declarata cea mai puternica vedeta, ceea ce nu este deloc o surpriza. "Multumita veniturilor sale, ea s-a plasat tot timpul undeva pe primele cinci locuri", declara Lea Goldman, editor al revistei "Forbes", potrivit Reuters.

Madonna este un alt caz interesant, deoarece cintareata nu s-a numarat anul trecut printre primele 100 de vedete. Ascensiunea sa uimitoare vine dupa turul ei de anul trecut, "Confessions", in urma caruia vinzarile din bilete i-au adus 195 de milioane de dolari. Cei de la The Rolling Stones vor poposi in Romania, in luna iulie, cu o putere slabita fata de anul trecut, cind ocupau locul secund in topul "Forbes". Acum au cazut pe locul al patrulea, chiar daca turneul lor, "A Bigger Band", s-a soldat pina acum cu 437 de milioane de dolari.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.